Escapade de toamna

Apropo.ro / 19.07.2006, 12:08
Escapade de toamna
Nostalgiile toamnei Peggy Sage a lansat noua colectie de make-up pentru aceasta toamna. Se numeste Escapade si contine oja cu reflexe vernil, oja tulipe noire stralucitoare, farduri de pleoape, ruj bej, mascara volum verde bronz si mascara de culoarea noptii, eyeliner ca cerneala din

Nostalgiile toamnei
Peggy Sage
a lansat noua colectie de make-up pentru aceasta toamna. Se numeste Escapade si contine oja cu reflexe vernil, oja tulipe noire stralucitoare, farduri de pleoape, ruj bej, mascara volum verde bronz si mascara de culoarea noptii, eyeliner ca cerneala din calimara, creion de ochi verde bronz, o baza de machiaj si un fard de obraz roz nisipiu. Machiajul din acest sezon este o oda adusa nostalgiei.

Ochi frumosi
Datorita noii texturi fine si cu tente sidefii, cele patru palete cu fard de pleoape si ten iti ofera multiple posibilitati de machiaj: sa alegi culori diferite, pentru ca fiecare paleta poseda doua nuante care se pot folosi separat sau amestecate pentru a obtine o a treia culoare. Soare arzator, roz de primavara, luna cenusie, suflu de vara. Nu poti sa te lipsesti de ele cand vrei un machiaj reusit.

Nail Art
Â…iti ofera o precizie a aplicarii pe unghii. Iti da sansa pictarii unor decoruri fanteziste care iti taie respiratia. Vorbim despre oja Nail Art. Adica o aplicare usoara si o gama cromatica ce lasa frau liber imaginatiei pantru a personaliza fiecare unghie. Sunt 16 noi culori, simple si metalizate, care trebuie descoperite fara intarziere. Joaca-te cu ele!