Escape Club: soare, nisip, romantism, tragedie şi trădare

De: Mioara Tronaru / 21.06.2014, 08:00
Escape Club: soare, nisip, romantism, tragedie şi trădare
Escape Club, noul reality-show care are premiera pe 22 iunie, la ora 22:00, la E!, oferă câtorva norocoşi şansa de a lăsa totul în urmă şi de a-şi schimba definitiv vieţile!

Eşti plictisit la muncă şi nu ştii dacă ai făcut alegerile corecte în viaţă? Te întrebi ce ai făcut cu viaţa ta şi vrei să te reinventezi? Ai lăsa totul în urmă şi ai pleca din oraş peste noapte, pentru a-ţi reaprinde pasiunile şi a scăpa de toate? Escape Club este o soap-opera reală de o oră, în cadrul căreia 12 femei şi bărbaţi îşi abandonează vieţile pentru a pleca într-o destinaţie luxoasă, pe plajele din Republica Dominicană, în căutarea unui nou destin.

Pentru această evadare de mare risc, cei 12 au fost aleşi dintre mii de oameni care îşi doresc să scape de viaţa lor obişnuită şi să o ia de la capăt. Li s-a oferit o şansă unică de a-şi schimba definitiv destinul: de a uita de griji şi de stres şi de a-şi lăsa în urmă locurile de muncă, relaţiile, familiile şi prietenii. Dar nu trece mult până când află că insula le-a pregătit câteva surprize şi, odată ajunşi aici, îşi dau seama că atunci când ceva sună prea bine pentru a fi adevărat – chiar aşa este! Paradisul vine cu un preţ în primul episod al show-ului Escape Club, care are premiera duminică, 22 iunie, la ora 22:00, la E!

Camerele de filmat înregistrează fiecare secvenţă atunci când „evadaţii” află că au fost aleşi şi că au doar câteva ore să-şi anunţe familiile, şefii şi prietenii că pleacă spre paradis şi lasă totul în urmă. După ce începe aventura, aceştia nu mai au niciun contact cu lumea exterioară, nu mai pot folosi social media sau telefonul şi rup orice legătură cu vieţile pe care le lasă în urmă. Ajunşi la resortul exclusivist, concurenţii îşi umplu zilele pe plajă şi nopţile la petreceri şi cine la lumina lumânărilor, unde dragostea înfloreşte. Dar la Escape Club îşi vor da seama, cu toţii, că noua lor viaţă pe această insulă nu este atât de perfectă pe cât sperau.

Cei 12 concurenţi care locuiesc sub acelaşi acoperiş trebuie să facă alianţe şi să construiască strategii pentru a afla care dintre ei merită cel mai mult marea evadare… şi care trebuie să-şi facă bagajele, pentru a pleca acasă. Şi află repede că niciunul dintre ei nu poate fi vreodată complet în siguranţă, aşa că trebuie să facă tot ce pot pentru a rămâne aici de la o săptămână la alta. De-a lungul şederii lor, vor fi vizitaţi de cineva din viaţa pe care au lăsat-o în urmă – oaspetele poate fi oricine (prieten, rudă, fost iubit/iubită, duşman, prima dragoste) – şi, cu această ocazie, vor fi dezvăluite secrete şi vor curge destule lacrimi.

La Escape Club oricine poate avea parte de un nou început şi poate deveni cine îşi doreşte, dar doar pentru o vreme. La final, doar unul dintre concurenţi va primi „marea evadare” şi va câştiga un an de libertate financiară. Aflaţi cine va fi acesta în noua serie Escape Club, care are premiera duminică, 22 iunie, la ora 22:00, numai la E!

 

Faceţi cunoştinţă cu cei 12 concurenţi:

Andrew Dean: 26 de ani

Dean vorbeşte trei limbi şi este pictor, pianist, avocat şi stripper. Blocat între lumea pragmatică a legii şi strălucirea clubului de striptease, Andrew nu e sigur încotro se îndreaptă şi speră că se va hotărî pe insulă.

 

Aundre Dean: 24 de ani

Dean spera să joace în NFL, dar visele i s-au spulberat şi a încercat fără succes să-şi conducă propria companie. Acum, când a rămas şi fără aceasta, e timpul să decidă ce va face în viitor.

 

Donny Ghilardi: 29 de ani

Ghilardi este un fost antrenor personal, care a lăsat sala de forţă pentru a încerca să-şi câştige un loc în lumea corporatistă, dar a descoperit că această lume nu i se potriveşte. Donny trebuie să descopere cum să scape de programul de la 9.00 la 17.00 şi să revină la fitness.

 

Elly Kho: 31 de ani

Kho simbolizează cea mai rea parte a sistemului corporatist american şi o ştie şi ea. A fost concediată cu tam-tam de 14 ori şi este un coşmar pentru angajaţii de la Resurse Umane: o dată i-a pus şefului ardei iuţi în băutură pentru a fi dată afară! Se poate oare purta normal pe insulă sau va fi concediată şi de aici?

 

Jesse Blum: 28 de ani

Blum, un asistent medical sătul să cureţe ploşti, să lucreze 80 de ore pe săptămână şi să îngrijească bolnavii, a ajuns mai mult model de web-cam decât asistent medical.

                                                              

Lisa Baldassare: 25 de ani

Baldassare e o brunetă atrăgătoare blocată într-o slujbă de hostessă în Las Vegas. Este sătulă să trăiască pe repede-înainte, aşteptând clienţi VIP, beţivi şi petrecăreţi 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Îşi va da seama, oare, că o viaţă mai lentă e mai bună?

 

Lisa Tursini: 25 de ani

Tursini e genul de fată care nu-şi poate lua angajamente. Jonglează cu mai mulţi bărbaţi în paralel şi nu se poate hotărî care e alesul, aşa că are nevoie să scape de toate şi să-şi limpezească mintea. Îl va găsi pe bărbatul viselor ei sau pe bărbatul viselor de moment la Escape Club?

 

Matt Heagy: 34 de ani

Acum zece ani, Heagy era un virgin neajutorat, care nu ştia nimic despre femei. Deşi părinţii lui i-au interzis asta, s-a mutat în California pentru a-şi urma visul de a trăi pe plajă şi a abandonat afacerea familiei. După ce a renunţat la vechea lui imagine şi a devenit spiritul oricărei petreceri, acum are probleme cu afacerea proprie şi ar cam trebui să se mute înapoi acasă.

 

Meagan Reedy: 26 de ani

Reedy este model şi oaia neagră a familiei, conform propriilor spuse. Nu pare a se simţi ca acasă nicăieri şi, dacă majoritatea prietenelor ei sunt căsătorite şi fac copii, Meagan încă încearcă să-şi înceapă viaţa şi se tot mută dinr-un oraş în altul, de la un loc de muncă la altul şi de la un iubit la altul.

 

Petra Davis: 22 de ani

După ce şi-a pierdut brusc sora, viaţa personală a Petrei a devenit strâns legată de cea a mamei sale despotice. Petra a simţit nevoia să-i ia locul surorii ei, dar şi-a dat în sfârşit seama că trebuie să-şi trăiască propria viaţă şi să-şi urmeze propriile visuri. Mama ei nu e de acord, aşa că atunci când Petra alege o altă carieră, îi taie sprijinul financiar.

 

Stephen Bamber: 28 de ani

Bamber este un chelner care se consideră un renascentist cu câteva „probleme de angajament” (locuieşte în continuare acasă, cu părinţii). Nu poate să-şi găsească un loc de muncă stabil sau o iubită stabilă, dar speră că o evadare îl va face să-şi dorească stabilitate şi o singură parteneră.

 

Whitney Coulas: 25 de ani

Coulas e un designer de modă şi are mari probleme de angajament. Se mută dintr-un oraş în altul, nu poate menţine un loc de muncă stabil, jonglează cu 10 bărbaţi în acelaşi timp şi nu şi-a deschis cu adevărat inima în faţa nimănui de la primul tip pe care l-a iubit. Whitney locuieşte momentan pe canapea unei prietene şi încearcă să-şi găsească drumul în viaţă, aşa că o scurtă evadare poate fi exact ceea ce are nevoie.

 

Pentru a vedea cum trebuie să-ţi arate viaţa, uneori trebuie să te delimitezi de ea şi exact asta se întâmplă pentru concurenţii de la Escape Club, nou show care are premiera duminică, 22 iunie, ora 22:00, numai la E!