Esplanada Spring Fashion

Apropo.ro / 16.05.2006, 15:40
Esplanada Spring Fashion
Esplanada a organizat ESPLANADA SPRING FASHION, primul show de moda din acest an în care magazinele din galeria comerciala și-au prezentat noile colecții pentru primavara – vara 2006. Desfasurata la orele amiezii în hypermarket-ul Cora Pantelimon, în zona special amenajata din

Esplanada a organizat ESPLANADA SPRING FASHION, primul show de moda din acest an în care magazinele din galeria comerciala și-au prezentat noile colecții pentru primavara – vara 2006.

Desfasurata la orele amiezii în hypermarket-ul Cora Pantelimon, în zona special amenajata din spațiul destinat restaurantelor, parada a prilejuit o întâlnire placuta a cumparatorilor cu noile modele vestimentare propuse de: DAV, ILOTTI, BON TON, LEONARDO, YOKKO, EL VIZON, DIESSE, TERRANOVA, VERONESSE, MELI-MELO, ANGEL.

Au fost prezentate modele vestimentare pentru femei, barbați și copii, începând de la ținute casual sau sport, la lenjerie intima, ținute de seara, haine din piele și blana.

Combinațiile de culori și materiale, încalțamintea și accesoriile folosite au contribuit în egala masura la crearea unui moment memorabil pe care publicul prezent l-a apreciat.

Parada a prilejuit prezentarea unui numar de 10 noi modele de haine de piele BON TON din colecția primavara – vara 2006, precum și a unei game variate de încalțaminte de piele pentru femei, în combinații inedite de piele și materiale moderne.

Adevarata demonstrație de rafinament, tinerețe și energie, ESPLANADA SPING FASHION a reușit sa capteze atenția unui numar de mai mult de 100 de persoane, ce au petrecut o dupa-amiaza placuta vizionând un show de buna calitate, pus în scena de Alin Galatescu.