Este ea vinovata de divortul lui?

Apropo.ro / 18.10.2006, 12:46
Este ea vinovata de divortul lui?
Conform cotidianului peruan Ojo frumoasa si talentata actrita columbiana ar fi responsabila de ruptura dintre Christian Meier si actrita Marisol Aguirre, dupa unsprezece ani de casnicie, cei doi avand impreuna trei copii. Totodata, se mai spune despre Angie ca l-ar fi sedus si pe

Conform cotidianului peruan Ojo frumoasa si talentata actrita columbiana ar fi responsabila de ruptura dintre Christian Meier si actrita Marisol Aguirre, dupa unsprezece ani de casnicie, cei doi avand impreuna trei copii. Totodata, se mai spune despre Angie ca l-ar fi sedus si pe Manolo Cardona. Numai ca ea este foarte indragostita de prietenul ei englez cu care are o relatie de cateva luni, dupa ce s-a despartit, dupa multi ani de logodna, de cantautorul argentinian Diego Torres.

Separat, celor doi actori care au jucat impreuna in telenovela Luz María (1998) le merge foarte bine. Datorita rolurilor interpretate in pelicule italiene, braziliene si nord-americane, Angie Cepeda a fost invitata sa participe la cateva castinguri in Spania, si acum protagonista din Pantaleon y las visitadoras este pe punctul de a semna un contract pentru un film realizat in tara lui Pedro Almodóvar. In prezent, Angie filmeaza pentru Love in the Time of Cholera, adaptare dupa nuvela omonima (El amor en los tiempos del cólera) a celebrului ei conational, scriitorul Gabriel García Márquez. In regia lui Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire), cu Javier Bardem si Benjamin Bratt in rolurile principale masculine, pelicula va avea premiera in 2007.

Pe de alta parte, Christian Meier se bucura de statutul lui de barbat singur, aflandu-se pentru o perioada nedefinita in Columbia, in timp ce revista Mira din Miami l-a desemnat cel mai sexy trup masculin al verii care tocmai a trecut. Itatí Cantoral, acum in pline filmari la telenovela La viuda del Blanco, a fost aleasa de cititorii aceleiasi publicatii drept cel mai frumos trup feminin al verii 2006.

Actorul peruan a semnat un contract de exclusivitate cu Telemundo, iar luna aceasta va incepe filmarile pentru El Zorro: la espada y la rosa, coproductie Sony Pictures y Zorro Producciones, ecranizare a romanului omonim al scriitoarei chiliene Isabel Allende.

www.acasamagazin.ro