Este extrem de tunată, aşa că se vinde pe mulţi bani! Află ce sumă exorbitantă cere Loredana Chivu pentru…

De: Nicoleta Nicolae / 25.04.2016, 10:06
Este extrem de tunată, aşa că se vinde pe mulţi bani! Află ce sumă exorbitantă cere Loredana Chivu pentru…
Loredana Chivu e decisa sa-si achizitioneze o noua masina, model mai recent. Si cum nu-i ajung banii, e nevoita sa o vanda pe cea pe care o conduce.


Loredana Chivu si-a pus masina la vanzare, cu pretul de 23.900 de euro, bani la care vrea sa mai adauge aproape inca pe atat si sa-si ia una de ultimul racnet!
Vedeta este proprietara unui BMW seria 7 din 2010 care are nu mai putin de 306 CP si e dotata mai ceva decat proprietara. Masina e un veritabil radar cu 4 camere (spate, fata, laterale), are navigatie 3D, DVD, TV, un hard disk de 500 Gb si un cititor mp3. Daca mai punem jantele de 20 inch si suspensia reglabila, plus scaunele cu memorii full si masaj, incepem sa intelegem de ce costa atat.

“Loredana isi doreste de mult timp sa-si schimbe masina, au aparut modele mai noi si i-au placut. A strans bani si are o suma frumusica pusa “la ciorap”. Si cu banii pe care-i ia pe cea pe care o vinde, se incadreaza sa-si achizitioneze ce-si doreste. Masina pe care o vinde a intretinut-o, a bagat bani in ea, are acte, taxa platita. Spera ca in cateva saptamani sa conduca noul bolid”, sustin apropiatele blondinei pentru wowbiz.ro