Este iubita lui Dan Bittman, are 3 copii şi arată de 20 de ani! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 20.02.2018, 14:22
Este iubita lui Dan Bittman, are 3 copii şi arată de 20 de ani! - FOTO
Dan Bittman (55 de ani) e tare mândru de iubita lui, Liliana Ştefan, jurat la Eurovision. După ultima semifinală de la Sighişoara, celebra textieră s-a fotografiat în culise, etalându-şi cu acest prilej trupul de fotomodel.

La aproape 50 de ani, femeia, mamă a trei copii, Patrick (14 ani), Mark ( 11 ani) şi Alexandru (18 ani), are cu ce se lăuda.

Despre regimul alimentar, Liliana a declarat recent că nu face nimic special pentru a arăta impecabil: „Mănânc corect şi îi învăţ şi pe copii să o facă. Mai greu e cu Dan care mănâncă de toate. Dar nu merg la sala de sport, aşa cum mulţi cred”, a spus ea.

Dan Bittman şi iubita sa, Liliana Ştefan,  formează o relaţie de peste 25 de ani şi au împreună trei băieţi. Cei doi sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, iar recent au decis să vorbească pentru prima oară despre relaţia lor.

Dan Bittman şi iubita lui au decis să apară împreună la tv, ca un cuplu, într-un interviu acordat Oanei Turcu. Cei doi au vorbit despre relaţia lor şi despre copii, dar mai ales au explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum.

“Nu ne-am pus niciodată problema căsătoriei, singura întrebare a fost dacă o să stăm împreună. În primul rând, Liliana nu mi-a spus niciodată să o iau de nevastă, cred că am strica mai mult relaţia. Copiii sunt bine acasă, nu ne-au cerut explicaţii, ştiu cine-i mama şi tata”, a spus Dan Bittman.