“Este reală şi blestemată”. Mireasa moartă care stă de 75 de ani într-o vitrină!

De: Nicoleta Nicolae / 31.03.2016, 00:00
“Este reală şi blestemată”. Mireasa moartă care stă de 75 de ani într-o vitrină!
Un magazin cu rochii de mireasă din oraşul Chihuahua, Mexic, a devenit celebru în toată lumea.

Vizitatori din Statele Unite şi Europa vin aici special pentru a vedea manechinul din vitrină. Motivul? Locuitorii oraşului sunt convinşi că manechinul este, în realitate, cadavrul mumificat al fiicei patroanei magazinului, Pascuala Esparza.

Manechinul a apărut în vitrină în anii ‘30 şi de mai bine de 75 de ani poate fi văzut în magazinul de rochii.

“La Pascualita”, aşa cum a fost numită de localnici, seamănă extraordinar de bine cu o femeie în carne si oase, ceea ce i-a făcut pe toţi cei care au văzut-o să se întrebe dacă nu cumva aceasta nu este reală.

Locuitorii oraşului mexican povestesc că fiica patroanei a murit chiar în ziua nunţii ei, după ce a fost muşcată de un păianjen şi ca de atunci zace în acea vitrina.

Speculaţiile legate de mireasa din vitrină au fost alimentate şi de o declaraţie venită din partea unei angajate.

“De fiecare dată când mă aflu în apropierea ei încep să tremur. Mă uit la mâinile ei şi sunt identice cu ale mele. I se văd până şi venele de pe picioare. Chiar cred că e reală şi nu din plastic”, a declarat angajata.

Experţii spun, însă, că este imposibil ca un cadavru să stea atât de bine conservat 75 de ani.

Mii de cliente trec pragul magazinului, însă, în speranţa găsirii unei rochii perfecte. Multe dintre ele spun că nu o să mai calce pragul magazinului niciodată, din cauza manechinului. Dar, pentru cei pasionaţi de mistere, La Pascualita a devenit si subiectul mai multor documentare.