„Este un schelet umblător, ar putea muri oricând”! Angelina Jolie a spus adevărul despre starea ei de sănătate

De: Nicoleta Nicolae / 29.04.2016, 08:20
„Este un schelet umblător, ar putea muri oricând”! Angelina Jolie a spus adevărul despre starea ei de sănătate
Veştile privind starea de sănătate a Angelinei Jolie a făcut înconjurul Globului, ultimele apariţii ale actriţei în care este extrem de slabă lăsând loc de numeroase interpretări şi zvonuri.


Un tabloid din SUA a dat semnalul de alarmă asigurând că actriţa Angelina Jolie este internată pentru că suferă de anorexie şi că ar putea muri în orice moment.

„Este un schelet umblător, ar putea să moară în orice moment”, asigura tabloidul în paginile sale interioare. „Mai multe organe ale sale au încetat să mai funcţioneze, iar moartea ei este iminentă”, insinua ziarul.

Actriţa a dezminţit zvonurile privind presupusa ei stare de sănătate, lăsându-se fotografiată la ieşirea dintr-un teatru din cartierul londonez Notting Hill în compania soţului ei, Brad Pitt, şi a celor şase copii ai lor, notează sursa citată.
Actriţa a ţinut să sublinieze că nu are timp să dezmintă toate informaţiile negative care se publică pe seama ei şi a familiei sale. „Se spun multe minciuni, însă Brad şi cu mine suntem mai uniţi ca oricând”, a declarat actriţa.