Esteban Vigo: Alexa mai are de lucrat la pregatirea fizica

Apropo.ro / 05.02.2006, 14:24
Esteban Vigo: Alexa mai are de lucrat la pregatirea fizica
Jucatorul Dan Alexa este un câștig pentru echipa Dinamo, dar mai are nevoie de timp pentru a ajunge la o forma fizica foarte buna, a afirmat, sâmbata, antrenorul formației bucureștene, Esteban Vigo, la finalul partidei amicale cu CS Otopeni, scor 1-1. "Mai are sa se puna

Jucatorul Dan Alexa este un câștig pentru echipa Dinamo, dar mai are nevoie de timp pentru a ajunge la o forma fizica foarte buna, a afirmat, sâmbata, antrenorul formației bucureștene, Esteban Vigo, la finalul partidei amicale cu CS Otopeni, scor 1-1.

„Mai are sa se puna la punct cu pregatirea fizica, de aceea nici nu a jucat de la început, dar Alexa este un câștig pentru Dinamo. Va trebui sa lucreze, la fel ca și Tibi Curt, care vine dupa o lunga perioada în care nu a jucat”, a spus Esteban Vigo.

Alexa a evoluat pentru prima oara în tricoul echipei Dinamo de la revenirea din China, fiind introdus în teren în minutul 50 în locul lui Andrei Margaritescu, care a parasit terenul în urma unei accidentari.

Mijlocașul Dan Alexa a precizat ca este dezamagit de rezultatul partidei. „Sunt dezamagit atât de jocul meu, cât și de rezultatul obținut la revenirea mea la Dinamo”, a spus jucatorul.

Președintele executiv al clubului Dinamo, Ioan Becali, a afirmat, vineri, ca Alexa, care a evoluat ultima oara la formația chineza Beijing Guoan, a semnat un contract pe trei ani, cu drept de prelungire pe înca unul.

Mediafax