Esteticienii au dat verdictul! Aşa arată chipul perfect! – FOTO

De: Cătălina Matei / 02.09.2016, 15:38
Esteticienii au dat verdictul! Aşa arată chipul perfect! – FOTO
Perfecţiunea este idealul suprem al fiinţei umane fie că o recunoaştem, fie că nu. Majoritatea dintre noi ne dorim un trup perfect şi un chip armonios. Iar unii pentru a atinge acest ideal apelează la chirurgii plasticieni pentru retuşuri.

Astfel, faţa perfectă este o combinaţie între nasul lui Kate Middleton, ochii actriţei Keira Knightley, pomeţii Angelinei Jolie şi fruntea lui Miley Cyrus. Aceasta este concluzia la care a ajuns un celebru chirurg plastician.

Cum arată femeia perfectă! Standardele de frumuseţe sunt total diferite de la o ţară la alta

Doctorul Julian De Silva, un chirurg plastician facial, de la Centrul pentru Cosmetica Faciala Avansată şi Chirugie Plastică din Londra, a creat „faţa perfectă” combinând cereri de la 1.000 dintre pacientele sale din ultimii 10 ani, iar rezultatul este acesta. Faţa perfectă este alcătuită din sprâncenele lui Jennifer Lopes, ochii lui Keira Knightley, nasul Ducesei de Cambridge, buzele lui Penelope Cruz, linia maxilarului lui Cher, bărbia Selenei Gomez, pielea lui Reese Witherspoon, pomeţii Angelinei Jolie şi fruntea lui Miley Cyrus, potrivit digi24.

Medicul a spus că Ducesa de Cambridge are nasul cel mai dorit de clientele sale pentru că este, din punct de vedere al matematicii, aproape perfect. Conform chirurgului, nasul ducesei are un unghi nazal de 106 grade, iar studii recente dezvăluie că nasurile cu unghiuri între 104-108 grade sunt considerate cele mai frumoase.