Ești bogat, ai avantaje: card bancar din aur, încrustat cu diamante

De: Marian Andrei / 30.10.2012, 17:30
Ești bogat, ai avantaje: card bancar din aur, încrustat cu diamante
Filiala din Kazahstan a băncii rusești Sberbank, împreună cu Visa, a lansat pe piață primul card bancar din aur, încrustat cu 26 de diamante: Visa Infinite Companion Card.

Cardul lansat astăzi pe piață de Sberbank și Visa International, confecționat din aur și încrustat cu 26 de diamante de 0,17 carate, va fi distribuit celor mai apreciați 100 de clienți. Cardurile vor fi distribuite în baza unei invitații.

„Ne străduim să oferim clienților carduri unice și inovatoare și suntem încântați să lansăm această bijuterie. Clienții foarte bogați doresc o diferențiere și noi o oferim. Astfel, acest card va deveni va deveni un simbol al statutului special al clientului„, a declarat James Lim, Head of Consumer Products, Visa Asia Pacific, Central Europe, Middle East and Africa.

Posesorii acestui card vor avea acces la servicii exclusive precum „Sberbank First”, cu manager personal, asigurare de viață și sănătate „Chartis” în valoare de 40 de milioane de tenghe (aproximativ 200.000 de euro) și acces la Priority Pass (servicii VIP în aeroporturi). De asemenea, deținătorii vor primi drept bonus un iPhone 5 și un card de credit Montblanc.