Ești celebru pe internet? Primești înghețată pentru un an de zile!

De: Marian Andrei / 28.03.2013, 15:00
Ești celebru pe internet? Primești înghețată pentru un an de zile!
O tânără care a a apărut într-un clip, devenit viral pe internet, în care era refuzată de prieten atunci când a dorit să ia din înghețata lui, a primit înghețată pentru un an de zile.

Clipul este de fapt o secvență din transmisiunea TV a meciului de baschet dintre Orlando Magic și Indiana Pacers și arată o femeie care încearcă să ia o linguriță de înghețată de la prietenul ei. Acesta a refuzat și deabia după lungi insistențe s-a îndurat să o lase să-și astâmpere pofta.

Află mai multe despre timpul probabil pe vremea.apropo.ro

După ce clipul a devenit viral, protagoniștii acestuia au fost identificați și invitați la televiziunea Fox59 pentru a vorbi despre secvența surprinsă de camerele de filmat.

Georgia Arnett a povestit că a dorit doar o înghițitură din înghețata prietenului ei, Jake Moran, dar că a trebuit să insiste foarte mult pentru a o căpăta.

La rândul său, Moran a declarat că, în ceea ce privește mâncarea, e „un porc”, și că ideea de a o împărți cu altcineva este „ciudată”.

E mâncarea mea – o mănânc eu! Nu-i pot înțelege pe oamenii de genul«pot să iau și eu un pic?»”, a spus Moran.

Apariția celor doi la TV s-a încheiat în momentul în care o firmă producătoare de înghețată i-a oferit Georgiei inghețată pentru un an de zile.