E.T. phone home!

Apropo.ro / 04.04.2006, 15:09
E.T. phone home!
Nu se stie ce retele de telefonie aveau rudele lui E.T., dar in caz ca te intalnesti cu vreun specimen incearca sa-i oferi noul quadband GSM Nokia 6131. Se va speria un pic cand vei apasa pe butonul de pe muchia dreapta, iar "scoica" se va deschide incet. Putin probabil sa prinda semnale

Nu se stie ce retele de telefonie aveau rudele lui E.T., dar in caz ca te intalnesti cu vreun specimen incearca sa-i oferi noul quadband GSM Nokia 6131. Se va speria un pic cand vei apasa pe butonul de pe muchia dreapta, iar „scoica” se va deschide incet.

Putin probabil sa prinda semnale de pe planeta lui cu tehnologiile EDGE si Bluetooth, dar incercarea moarte n-are. Cel mult poti sa-l inveselesti cu ceva poze cu camera de 1,3MP sau cu MP3 player-ul incorporat si radioul in benzile FM.

Ca sa-l opresti din frenezia artistica scoti imediat cardul de memorie microSD si-l lasi cu „antenele” umflate. Ecranul intern e poate ca la el acasa, cu rezolutia de 240×320 de pixeli si 16 milioane de culori. Il gasesti prin magazinele europene pe la inceputul verii.

Pret estimativ: 275 euro

www.nokia.com

Sursa: