Etapa a IV-a Liga I: Steaua – Dinamo, scor 2-1

Apropo.ro / 12.08.2013, 09:48
Etapa a IV-a Liga I: Steaua - Dinamo, scor 2-1
Echipa Steaua București a învins, duminică, cu scorul de 2-1 (2-0), formația Dinamo București, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Națională din București.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Latovlevici ‘5 și Fai ’39 (autogol). Pentru Dinamo a înscris Rotariu, în minutul 67.

0-1: Latovlevici a deschis scorul cu un șut violent din colțul careului mare, de pe partea stângă.

0-2: La o centrare a lui Latovlevici de pe stânga, Fai a trimis mingea cu capul spre portar, însă Bălgrădean era ieșit din poartă, astfel că balonul a ajuns în plasă.

1-2: Matei i-a centrat de pe partea dreaptă lui Rotariu, la marginea careului mic. Acesta a încercat să înscrie cu călcăiul, mingea a fost respinsă de portar, iar jucătorul dinamovist a revenit și a marcat în dreapta lui Tătărușanu.

În minutul 70, centralul Cristian Balaj a acordat un penalti pentru un fault al lui Rus la Tănase, însă Latovlevici a ratat.

Dinamo București: Bălgrădean – Rus, Durimel, D. Grigore, Fai – Elton, Thicot (Balint ’46) – Matei, Curtean, Filip (Rotariu ’46) – Thomas (Ndaw ’71). Antrenor: Gheorghe Mulțescu.

Steaua București: Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Ad. Cristea (Stanciu ’46), Tănase (Tatu ’82) – Piovaccari (Nikolici ’46). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Citește mai multe detalii despre meciul dintre Steaua-Dinamo din Liga I, etapa a IV-a, pe Mediafax.ro