Eu, Frankenstein (trailer)

De: Mioara Tronaru / 24.01.2014, 09:00
Eu, Frankenstein (trailer)
PREMIERA 24.01 TO: I, Frankenstein. Producţie Australia-SUA, 2014. R: Stuart Beattie. Cu: Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Caitlin Stasey, Mahesh Jadu, Aden Young. Distribuit de InterComFilm Distribution.

La 200 de ani după apariţia sa şocantă, creatura doctorului Frankenstein, Adam, este încă în viaţă. Atunci când se află în centrul unui război, Adam descoperă că el este posesorul unui element cheie, care ar putea distruge umanitatea.

”I, Frankenstein” s-a născut din imaginaţia scenaristului, realizatorului de benzi desenate şi actorului Kevin Grevioux – care şi l-a imaginat, într-unul dintre volumele sale grafice, pe monstrul lui Frankenstein cutreierând prin diferite oraşe contemporane, la secole distanţă faţă de momentul când a fost creat. “Încă din vremea copilăriei sunt un fan al lui Frankenstein şi al tuturor monştrilor clasici de la Universal. Întotdeauna am considerat că o astfel de creatură fantastică, creată de un om de ştiinţă genial, ar putea deveni un personaj modern foarte cool,” explică Grevioux. “El ar avea dualitatea om-monstru: oare este om sau este mai degrabă monstru? De aceea m-am gândit că ar fi interesant să vedem povestirea din punctul de vedere al creaturii şi nu din cel al omului de ştiinţă – şi s-o aducem în mediul nostru actual”.