Eugen Neagoe ramane antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu

Apropo.ro / 01.12.2007, 16:48
Eugen Neagoe ramane antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu
Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, ca antrenorul principal Eugen Neagoe va ramane in functie.

Eugen Neagoe ramane antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu

Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, ca antrenorul principal Eugen Neagoe va ramane in functie, desi si-a anuntat intentia de a demisiona la finalul meciului cu Gloria Bistrita, din etapa a XVII-a a turului Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa terminarea partidei, Marin Condescu a discutat, in vestiarul echipei, pentru aproximativ doua ore, cu intreg lotul de jucatori, dar si cu antrenorul demisionar Neagoe.

La finalul discutiilor, Condescu a declarat ca Eugen Neagoe va ramane antrenor cel putin pana la sfarsitul anului. "S-a luat hotararea ca in cele trei meciuri care vor fi pana la finalul anului sa se continue cu Eugen Neagoe, dupa care vom trage linie si vom vedea ce vom face in pauza competitionala. Eugen Neagoe are ca obiectiv in urmatoarele meciuri calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, castigarea meciului cu Universitatea Cluj si cel putin un punct la Otelul. Cel mai mult in revenirea asupra demisiei, a contat interventia jucatorilor, fiindca ei l-au intors. Am hotarat impreuna sa revina asupra demisiei si sa gasim impreuna o solutie, pentru ca toti am adus echipa aici", a spus Condescu.