EUROPA în pericol! Baba Vanga a prezis ieşirea Marii Britanii din UE

De: Cătălina Matei / 30.06.2016, 13:26
EUROPA în pericol! Baba Vanga a prezis ieşirea Marii Britanii din UE
Baba Vanga, clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria a prezis chiar înainte să moară că anul 2016 va reprezenta un moment de cotitură pentru Europa.

Potrivit site-ului Mirror, celebra prezicătoare ar fi făcut o predicţie legată şi de ieşirea Marii Britanii din Europa, aşa-numitul Brexit.

Baba Vanga a prezis că „Europa aşa cum o ştim va înceta să existe la sfârşitul anului 2016”. Ceea ce trezeşte spaima interpreţilor profeţiilor sale este continuarea acestei predicţii care pare să aibă legătură cu Brexit-ul. Celebra prezicătoare spune că după acest an continentul nostru va fi aproape „pustiit şi transformat într-un deşert lipsit de orice formă de viaţă”.

Cine a fost cea supranumită Nostradamus din Balcani

Vanghelia Pandeva Dimitrova s-a născut în 1911 şi a murit pe 11 august 1996. Baba Vanga a fost o prezicătoare oarbă bulgară,vindecătoare cu plante care şi-a petrecut cea mai mare din viaţa sa în zona Rupite, în munţii Kozhuh din Bulgaria. Adepţii ei au fost convinşi că ea posedă abilităţi paranormale.  Ea a devenit cunoscută după ce mai mult de 80% dintre predicţiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat că poate vedea viitorul încă de pe când era copil şi a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse. La 12 ani, a rămas fără vedere în urma unuei furtuni puternice.

Profeta cunoscută ca Nostradamus din Balcani  a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului, moartea lui Stalin, atacurile din 2001 asupra New York-ului, tsunamiul din Japonia din 2004 şi ascensiunea islamismului. Casa ei din Petrici a fost transformată intr-un muzeu, care şi-a deschis porţile în 2008.