Eurovision 2015: Biletele pentru selecția națională au fost puse în vânzare

De: Carmen Ulian / 02.03.2015, 15:00
Eurovision 2015: Biletele pentru selecția națională au fost puse în vânzare
Biletele pentru selecția națională Eurovision 2015 ce se va desfășura pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova, au fost puse în vânzare. Ruslana va susține un recital.
Biletele pentru spectacolul de la Craiova au fost puse în vânzare. Prețul acestora variază între 20 și 100 RON și pot fi procurate de la casa de bilete a Sălii Polivalente din Craiova sau online, din rețeaua eventim.ro. Sunt disponibile 2500 de tichete.
 
În timpul spectacolului de la Sala Polivalentă, câștigătoarea concursului Eurovision din 2004, Ruslana, va susține un recital. Din show nu va lipsi piesa „Wild Dances”, cea care i-a adus trofeul Eurovision, cu un total de 280 de puncte, un record la vremea respectivă.
 
Pe scena Sălii Polivalente din Craiova, la Finala Națională a concursului Eurovision 2015 din 8 martie vor concura Luminița Anghel, Alexa și Aurelian Temișan, Voltaj, Băieții, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee și CEJ.
 
În finala Selecției Naționale, cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar și votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.
 
Câștigătorul finalei Eurovision România va fi ales pe 8 martie, la Craiova, într-un spectacol transmis în direct de Televiziunea Română.