Eurovision 2017: Rodica Olisevschi, fosta concurentă de la „Vocea României” a lansat piesa „It’s not fair”

De: Cătălina Matei / 20.01.2017, 13:55
Eurovision 2017: Rodica Olisevschi, fosta concurentă de la
Rodica Olisevschi, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei" s-a inscris in competitia nationala Eurovision 2017 din Republica Moldova. "It's not fair" are un sound fresh si un refren pe care il poti fredona de la prima ascultare.

La etapa live a preselectiei nationale va interpreta piesa „It’s not fair”, compusa de ea şi produsa în colaborare cu Cerkoo, producator si chitarist roman, care a cantat alaturi de diversi artisti romani asa ca Nicoleta Nuca, Mira, Yanka. Cerkoo a compus piese alaturi de baietii la de Panda Music, iar recent a renuntat la chitara si a decis sa faca muzica doar pentru sufletul sau.

„Sunt bucuroasa ca am reusit sa pregatesc o piesa pentru acest concurs. Imi doresc foarte mult sa ajung printre cei 8 finalisti si sa am o prestatie frumoasa” a spus Rodica Olisevschi.

Audiţiile live vor avea loc pe 21 ianuarie cand vor fi anuntate cele 14 melodii semifinaliste. Pe 25 februarie va avea loc selectia nationala Eurovision 2017, unde va fi aleasa melodia castigatoare. Text – Rodica Olisevschi Muzica – Cerkoo