Euthanasia, roller coaster-ul care te înfioară și te omoară (Video)

Apropo.ro / 02.03.2012, 15:00
Euthanasia, roller coaster-ul care te înfioară și te omoară (Video)
Euthanasia este invenția unui inginer lituanian, Julijonas Urbonas. Acesta este cel mai periculos roller coaster din lume.

Numele proiectului pe care inginerul lituanian Julijonas Urbonas vrea să îl pună în aplicare sună ca o sentință la moarte. Proiectul are toate șansele să se realizeze.

Roller coaster-ul Euthanasia este extrem de periculos, nu există deocamdată altceva mai dur decât atât, și totul se petrece în doar 3 minute.

Traseul Euthanasia începe ușor, după care totul se precipită și timp de 1 minut nu mai știi pe ce lume te afli căci te învârți continuu. Abia când te afli în vârful schelei metalice realizezi la ce te-ai băgat.

Cum arata cel mai nebun concept de rollercoaster de pe tare.ro

Senzația pe care o vei avea în timpul călatoriei spre nebunie este aceeași cu cea pe care piloții din avioanele de lupta o simt. Forța centrifugă îți golește creierul de sânge, oxigenul va fi insuficient și pare ca un mare pas spre moarte.

Dacăse întâmplă să fii paraplegic, corpul tău nu va avea același volum de sânge în extremități, așa că vei avea șanse foarte mici să leșini.

Ca alternativă, dacă o persoană care se dă în roller coaster va purta pantaloni speciali anti G (similar piloților avioanelor de luptă), vei putea experimenta senzațiile tari, fără ca acestea să fie ultimele din viață.

Chiar și așa, după toate astea parcă îți pierzi din entuziasm.