Eva Green neagă că este noua iubită a lui Johnny Depp

De: Gabriela Voicu / 30.03.2012, 16:12
Eva Green neagă că este noua iubită a lui Johnny Depp
În ultima vreme, presa de scandal îl "combină" tot mai des pe Johnny Depp, după ce au aparut știri potrivit cărora actorul s-ar fi despărțit de Vanessa Paradis. Eva Green este una dintre celebritățile despre care s-a zvonit că ar fi noua iubită a starului din "Piratii din Caraibe".

S-a zvonit că actrița Eva Green, cunoscută publicului din seriile James Bond „Quantum of Solace” și „Casino Royale”, respectiv din „The Dreamers”, ar fi cauza certurilor dintre Johnny Deep și Vanessa Paradis, care s-au despărțit, potrivit revistei People. .

Tabloidele americane scriau acum câteva luni că pentru frumoasa actriță Depp ar fi renunțat la relația de 14 ani cu Vanessa, mama copiilor lui.

Vanessa Paradis (Foto: Hepta)

Relația de amor s-ar fi înfiripat în timpul filmarilor pentru pelicula „Dark Shadows”. La momentrul respectiv, niciunul dintre actori nu a vrut să comenteze nimic în acest sens.

Între timp, Vanessa Paradis s-a retras în Franța și a hotarât să își rărească aparițiile în public.

Recent, Eva Green a dezmințit că ar fi iubita lui Johnny Depp, catalogând aceste zvonuri drept „ridicole”. „Ea a declarat pentru revista GQ: Cei care comentează trebuie că sunt foarte plictisiți. Prietenul meu a râs la auzul acestor bârfe. E hilar!”.