Eva Green și Vincent Cassel vor juca într-o nouă producție “Cei trei muschetari”

De: Loredana Toma / 16.02.2021, 16:30
Eva Green și Vincent Cassel vor juca într-o nouă producție “Cei trei muschetari”

Actorii Eva Green, Vincent Cassel și Francois Civil vor juca într-o nouă adaptare a aventurilor celebrilor muschetari, “The Three Musketeers”, care va avea două părți, în rolurile Milady, Athos, respectiv D’Artagnan.

La cârma proiectului se va afla producătorul de film francez Martin Bourboulon. Prima parte a producției se va intitula “The Three Musketeers – D’Artagnan”, iar cea de-a doua parte va avea titlul “The Three Musketeers – Milady”. Scenariile, după povestea lui Alexandre Dumas, au fost scrise de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patelliere.

Potrivit Variety, ambele filme vor fi turnate simultan, în această vară, în Franța. Dimitri Rassam se ocupă de producție, iar compania franceză Pathe se va ocupa de lansare, atât în Franța, cât și în străinătate.

“Este datoria noastră să protejăm opera lui Dumas”

Din distribuție mai fac parte actorii Oliver Jackson-Cohen, Vicky Krieps și Louis Garrel, iar Rassam a declarat că mereu a visat să aducă “Cei trei muschetari” pe marile ecrane. “Simțim că este de datoria noastră să protejăm opera lui Dumas și, în același timp, să oferim audienței de astăzi o poveste cinematografică autentică și frumoasă”, a spus Rassam.

Povestea a mai fost fost adaptată, în repetate rânduri, pentru marele ecran, cu Gene Kelly și Angela Lansbury în varianta din 1948, Charlie Sheen, Kiefer Sutherland și Chris O’Donnell în versiunea Disney din 1993, și Luke Evans, Mads Mikkelsen și Orlando Bloom într-o producție 3D din 2011.

CITEȘTE ȘI: Eva Green e pudică?!

Foto: Profimedia Images