Eva Longoria are alt iubit fotbalist

De: Gabriela Voicu / 05.07.2012, 13:30
Eva Longoria are alt iubit fotbalist
După nici o săptămână de la despărțirea de Eduardo Cruz, actrița Eva Longoria a aterizat în brațele fotbalistului de la Jets, Mark Sanchez.

După ce s-a despărțit de Eduardo Cruz, fratele actriței Penelope Cruz, Eva Longoria (37 de ani) a aterizat în brațele altui latin, fotbalistul Mark Sanchez.

Cei doi s-ar fi întâlnit în secret de trei ori, în ultimele săptămâni. Longoria și noul ei iubit, în vârstă de 25 de ani, au fost văzuți împreună pe 4 iunie, în timpul unei sesiuni de shopping la supermarket-ul Kings din Bedminster, New Jersey, unde Sanchez are o proprietate.

În seara următoare, Eva a purtat o perucă blondă când cei doi au mers la cină și au petrecut alături de prieteni, la hotelul Griffou din New York.

Eva Longoria și Eduardo Cruz (Foto: Hepta)

Ulterior, ei au mers într-o vacanță romantică în Caraibe, încercând probabil să scape de paparazzi și să „testeze apele”, așa cum a declarat o sursă din anturajul lor pentru In Touch.

Zvonurile potrivit cărora Eva Longoria s-ar întâlni cu Mark Sanchez vin după doar o săptămână de când actrița a confirmat că s-a despărțit de Eduardo Cruz. Relația cu fratele Penelopei Cruz a început anul trecut și a fost prima după ce Eva a divorțat de fotbalistul Tony Parker.

Numele lui Mark Sanchez a fost asociat cu al câtorva vedete, între care Kate Upton, Jamie-Lynn Sigler, Hillary Rhoda, Hayden Panettiere și Kim Kardashian.