Eva Longoria îşi extinde afacerea

Apropo.ro / 24.08.2009, 00:05
Eva Longoria îşi extinde afacerea
Să fii Eva Longoria este o afacere în sine, luînd în calcul publicitatea care se face în jurul ei şi felul în care orice eveniment are de cîştigat, prin simpla ei prezenţă.

Totuşi, afacerile nu se conduc singure şi trebuie dezvoltate la timpul potrivit, chiar dacă cei mai mulţi şi-ar pune acum banii la ciorap.

Un astfel de moment pare a fi acum, cînd Eva a decis să-şi deschidă încă un restaurant, “Beso Vegas”. Aţi ghicit, Eva devine afaceristă şi în Las Vegas, după ce şi-a încercat norocul în Los Angeles. Meniul cuprinde, cum era de aşteptat, specialităţi sud-americane: supe, guacamole, tortilla, chilli con carne etc., dar va avea băuturi şi preparate deosebite de “Hollywood’s Beso”: “Vegas-ul este oraşul cel mai activ din lume. E un loc în care toată lumea iese la restaurant şi toţi sînt preocupaţi de mîncare, ceea ce e bine pentru oferta noastră, întrucît noi aducem ceva unic. Nimeni din Las Vegas nu are un meniu similar”.

Spre deosebire de prima locaţie deschisă, Eva Longoria Parker vrea ca la etaj, deasupra restaurantului, să amenajeze un salon destinat petrecerilor şi evenimentelor de tot felul, pe care vrea să-l boteze “Eve”. Localul trebuie finalizat pînă la sfîrşitul lui decembrie, întrucît deschiderea este programată să aibă loc chiar de Revelion.

Pînă atunci, Longoria speră să fi dat deja în funcţiune primul pub “Besitos”, amplasat într-un aeroport din Los Angeles, în care turiştii aflaţi în tranzit vor găsi un meniu mai restrîns, dar tot cu preparate sud-americane.