Eva Longoria, o devoratoare de bărbaţi?

Apropo.ro / 03.08.2012, 11:26
Eva Longoria, o devoratoare de bărbaţi?
Eva Longoria, una dintre protagonistele serialului ”Neveste disperate”, mărturiseşte care sunt asemănările cu personajul ei.

Câştigătoarea premiului Inspiration la gala GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR din UK, Eva Longoria este un personaj pe care cu greu îl poţi trece cu vederea.
Luptă pentru diverse campanii sociale, urmăreşte show-urile politice şi s-a implicat în campania lui Barack Obama.
Eva Longoria nu stă o clipă locului: texana de 37 de ani are trei filme noi în pregătire, este producător al unui reality show cu întâlniri romantice şi îşi dedică mult timp acţiunilor caritabile. Numită în comitetul de campanie a lui Barack Obama în vederea campaniei electorale care urmează, Eva a participat împreună cu preşedintele SUA la dezbateri despre problema imigranţilor. Anul acesta, ea a pus bazele Eva Longoria Foundation, o organizaţie menită să sprijine tinerii latino să aibă acces la educaţie, astfel încât să poată deveni antreprenori.
Cu un program atât de încărcat, cum e Eva cea „adevărată”? „Cred că pe vremuri, pe când Desperate Housewives abia începuse, oamenii presupuneau că sunt exact ca Gabby: o devoratoare de bărbaţi, o femeie obsedată de sex” spune ea. „Însă, eu sunt o fată de casă. Îmi place să stau acasă şi să cos, sunt destul de plicticoasă în viaţa de fiecare zi. Sunt de asemenea dependentă de politică, mereu mă uit la toate showurile care apar la TV şi citesc cinci ziare în fiecare dimineaţă.”

Mai multe amănunte despre ultimele filmări la Desperate Housewives şi planurile de viitor ale Evei Longoria, în materialul exclusiv din revista GLAMOUR, ediţia lunii august.