Eva Longoria s-a despărțit definitiv de Eduardo Cruz

Apropo.ro / 01.07.2012, 14:00
Eva Longoria s-a despărțit definitiv de Eduardo Cruz
Actrița americană Eva Longoria și Eduardo Cruz s-au despărțit pentru a doua oară, punând astfel capăt unei relații care a durat în total 16 luni.

Eva Longoria, 37 de ani, și Eduardo Cruz, 27 de ani, au început să se afișeze împreună în public în februarie 2011, la o lună după finalizarea divorțului actriței de jucătorul de baschet Tony Parker. Eva Longoria a divorțat de Tony Parker din cauza infidelității dovedite a acestuia, după o căsnicie care a durat patru ani.

Longoria și Cruz s-au despărțit prima dată în martie, dar s-au împăcat la scurt timp după aceea.

De această dată, ruptura s-a produs la doar câteva săptămâni după vacanța romantică petrecută în orașul spaniol Sevilla.

Este trist că s-a încheiat, dar în același timp sunt încântată să întorc pagina și să pornesc într-o nouă călătorie în cariera și în viața mea. «Neveste disperate» era un serial care îți consuma toate resursele de energie. Se filma pe parcursul întregului an. Trebuia să stai mereu în Los Angeles, nu aveai timp pentru a călători, nu aveai timp să joci în filme, nu aveai timp să faci nimic altceva. Acum mă simt liberă ca o pasăre”, a explicat actrița americană.

Citește mai multe detalii despre despărțirea actriței Eva Longoria de Eduardo Cruz, pe Mediafax.ro