Eva Longoria schimbă iubiții la foc automat

De: Marian Andrei / 24.10.2012, 12:30
Eva Longoria schimbă iubiții la foc automat
Actrița americană Eva Longoria, în vârstă de 37 de ani, este din nou o femeie singură, după ce a decis să se despartă de iubitul ei din ultimele luni, Mark Sanchez.

Longoria a confirmat la începutul lunii septembrie că avea o relație amoroasă cu „un bărbat celebru”, acesta dovedindu-se a fi Mark Sanchez, fundașul echipei de fotbal american New York Jets, care este cu 12 ani mai tânăr decât celebra actriță.

Totuți, relația nu a durat prea mult, un prieten comun al celor două vedete declarând că „Eva și Mark s-au despărțit în termeni buni și au rămas prieteni. Nu este nicio dramă”.

Actrița s-a despărțit cu câteva luni în urmă de un alt bărbat mult mai tânăr decât ea, Eduardo Cruz, fratele actriței spaniole Penelope Cruz. Longoria și Eduardo Cruz, în vârstă de 27 de ani, și-au început relația în februarie 2011 și s-au despărțit în luna iunie a acestui an.

Eva Longoria a obținut divorțul de soțul ei, jucătorul de baschet Tony Parker, în ianuarie 2011, după ce acesta, care are în prezent 30 de ani, a recunoscut că a înșelat-o.