Eva Longoria se pregăteşte să devină divă de telenovele la NBC

Apropo.ro / 26.01.2015, 17:41
Eva Longoria se pregăteşte să devină divă de telenovele la NBC
Eva Longoria se întoarce pe micul ecran. Şi dacă v-aţi aşteptat că ea să se întoarcă în rolul unei femei care işi pune sex-appeal-ul la bătaie, nu v-aţi înşelat. Ba chiar mai mult, actriţă de origine mexicană va deveni actriţa de "telenovele" la NBC.
Eva Longoria se pregăteşte să intre în pielea unei dive de telenovelă în noul proiect de la NBC ce poartă numele de „Telenovela”. Conform informaţiilor oferite de site-ul Latină, Eva Longoria este şi creatoarea acestui serial de televiziune care e aşteptat să aibă premieră în a două parte a anului. 
  
Subiectul acestei miniserii se învârte în lumea serialelor latino-americane unde drama din spatele camerelor de luat vederi este uneori mai scandaloasă decât cea de pe micul ecran. Serialul este preconizat să aibă durata de 30 de minute şi un număr de 13 episoade. 
 
În acest moment, Eva Longoria este implicată în proiectul „Devious Maids” unde e producător executiv împreună cu Marc Cherry, cel care i-a dat o şansă în proiectul „Desperate Housewives”.