Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri psihice și sexuale

De: Loredana Toma / 01.02.2021, 18:10
Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri psihice și sexuale

Actrița Evan Rachel Wood, star al serialului „Westworld”, l-a acuzat de abuzuri fizice, psihice și sexuale pe fostul său partener Marilyn Manson. Faptele ar fi avut loc pe tot parcursul relației lor, care a început în 2007 și s-a încheiat în 2011. Relația celor doi a început pe când actrița avea 19 ani, iar starul rock, 38.

“Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut ca Marilyn Manson. A început să mă ‘antreneze’ pe când eram adolescentă și, într-un mod îngrozitor, a abuzat de mine timp de mulți ani. Am fost spălată pe creier și manipulată până la supunere. Nu mai pot trăi cu frica represaliilor și a șantajului. Sunt aici să demasc acest om periculos înainte să mai distrugă și alte vieți. Mă alătur multelor victime care nu mai stau în tăcere”, a scris actrița pe rețeaua de socializare Instagram.

Manson ar fi torturat-o cu un aparat special

În 2016, Wood a declarat pentru Rolling Stone că a fost abuzată și violată de un fost partener, însă atunci nu a dat niciun nume.

Actrița a declarat că a avut curaj, de câteva ori, să plece, însă acesta ar fi amenințat că se sinucide. Wood a mai povestit că a fost torturată sexual cu un aparat special și că în acest fel trebuia să demonstreze partenerului că îi este loială. “Durerea m-a ucis în ziua aceea. Am simțit cum o parte din mine părăsește corpul de durere”, a povestit aceasta.

Wood se numără printre cele cinci femei, dintre care și modelul Sarah McNeilly, care l-au acuzat, luni, pe Marilyn Manson de abuzuri în diverse forme. Muzicianul nu a comentat acuzațiile, potrivit Vanity Fair.

CITEȘTE ȘI: Evan Rachel Wood, actrita din „True Blood”, e bisexuala

Foto: Profimedia Images