Evanescence și Soulfly, în premieră în România

De: Gabriela Voicu / 01.06.2012, 12:03
Evanescence și Soulfly, în premieră în România
Evanescence și Soulfly sunt două dintre trupele care vor fi prezente pe scena festivalului Tuborg GreenFest powered by the Rock The City, care va avea loc la sfârșitul lunii iunie, la Romexpo.

Tuborg GreenFest powered by the Rock The City, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din România, a pregatit un line-up de excepție pentru un show senzațional.

În zilele de 29, 30 iunie și 1 iulie 2012, la Romexpo, în parcarea C, veți avea multe concerte explozive la a patra ediție a Tuborg GreenFest powered by Rock the City.

Printre trupele care vor veni, în premieră, în România, la festival, se numară Evanescence și Soulfly.

Celebrul grup american Evanescence este un nume important în ultimul deceniu pe scena rock internațională. Încă de la albumul de debut, „Fallen”, formația a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul lor produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platină și 6 albume de aur.

„Fallen” a oferit trupei două trofee Grammy, dar și alte șapte nominalizări. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost editate doar trei produse (două de studio și unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a apărut în toamna anului trecut, cu numele Evanescence, intrat în Billboard pe locul 1, la secțiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums și the Hard Rock Albums.

Anul trecut, trupa a lansat „What You Want”, primul single după o pauză lungă.

Afis Tuborg GreenFest 2012 powered by the Rock The City

Soulfly este deja un nume cunoscut pe scena metal, mai ales pentru că el este condus perfect de Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura.

Soulfly are până în prezent în palmares opt albume de studio, ultimul apărând pe 13 martie 2012, sub numele „Enslaved”.

La Tuborg GreenFest powered by Rock the City, cei patru muzicieni vor prezenta, în premieră în România, în variantă live acest album așteptat și de fanii Sepultura.