Evgeni Plușenko va fi prezent la Kings On Ice Olympic Gala 2014, reprogramată pe 7 octombrie

De: Carmen Ulian / 20.03.2014, 14:30
Evgeni Plușenko va fi prezent la Kings On Ice Olympic Gala 2014, reprogramată pe 7 octombrie
Patinatorul rus Evgeni Plușenko a confirmat prezența sa la "Kings On Ice Olympic Gala", care urma să aibă loc pe 5 aprilie, la Sala Polivalentă din Capitală, ce a fost reprogramată pentru data de 7 octombrie 2014.

Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a susține evenimentul la data stabilită, cu noile confirmări anunțate, însă, din motive de ordin logistic, ca urmare a recentelor reprogramări ale reprezentațiilor incluse în traseul turneului din această primăvară, „Kings On Ice Olympic Gala” nu mai poate avea loc la data programată inițial. Reprogramarea pentru toamnă a spectacolului de la București îi va permite și campionului olimpic Evgeni Plușenko să se alăture distribuției.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Deși am depus toate eforturile pentru a prezenta «Gala Olimpică Kings On Ice» luna viitoare la București, din cauza schimbărilor apărute în cadrul turneului, ce nu au ținut de noi, spectacolul se reprogramează pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine însă cu o veste bună: publicul din România va avea șansa de a-l revedea pe «regele gheții» la București, Evgeni Plușhenko confirmând deja prezența în cadrul reprezentației din toamnă„, a declarat Raluca Popescu, general manager Amphitrion.

Ediția din toamnă se va bucura de participarea celor mai îndrăgiți și premiați reprezentanți ai patinajului artistic, ce vor sosi la București cu programe apreciate și distinse la cele mai importante competiții sportive de gen, din distribuția spectacolului făcând parte, printre alții, Irina Slutskaya, cea mai premiată patinatoare din istoria Rusiei, Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Tomáš Verner și perechea Fiona Zaldua – Dmitri Sukanov. De asemenea, patinatorul rus Evgeni Plușhenko, care își anulase participarea la „Kings On Ice Olympic Gala” din data de 5 aprilie, din cauza unei intervenții chirurgicale suferite la coloană, a confirmat că va participa la ediția din luna octombrie, unde va prezenta, în premieră pentru publicul din România, o compilație a celor mai bune momente de patinaj din carieră.

Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele trimise și pentru susținerea impresionantă pe care mi-ați arătat-o în această perioadă, toate gândurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteți publicul meu preferat și sunt extrem de fericit că voi putea patina pentru voi, în România! Ne revedem în toamnă, la București!„, a declarat campionul olimpic Evgeni Plușhenko.

Schimbarea datei evenimentului nu afectează valabilitatea biletelor achiziționate deja, acestea putând fi utilizate pentru reprezentația din 7 octombrie. Cei care nu mai pot ajunge la spectacolul programat pentru toamna acestui an au posibilitatea de a-și recupera contravaloarea biletului de la punctele de vânzare de la care acesta a fost cumpărat, în perioada 20 martie – 30 aprilie.

Biletele pentru spectacolul „Kings On Ice Olympic Gala” din data de 7 octombrie sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului, dar și online, pe www.myticket.ro, la prețuri cuprinse între 120 și 400 lei.