Evită baconul și alege peștele pentru o spermă mai bună!

De: Mihaela Enache / 17.10.2013, 10:30
Evită baconul și alege peștele pentru o spermă mai bună!
Un nou studiu a relevat faptul că bărbații ar trebui să renunțe la bacon și alte tipuri de carne procesate și să consume mai mult pește pentru a avea o șansă mai bună să-și înceapă o familie, deoarece peștele îmbunătățește sperma.

Pentru studiul realizat de Universitatea Harvard, cercetătorii au chestionat 156 de bărbați care aveau probleme cu conceperea unui copil, privitor la dieta și la forma și cantitatea spermei lor.

Rezultatele au arătat că bărbații care consumau în mod regulat carne prelucrată au înregistrat cantități radical mai mici de spermă normală, comparativ cu cei care au mâncat mai puțin bacon, cârnați, hamburgeri și șuncă.

Mai mult, bărbații care au mâncat o porție de pește alb în fiecare zi au avut o spermă mai bună decât cei care au mâncat astfel de alimente, cum este codul, mult mai rar.

Dr. Myriam Afeiche, de la Departamentul de Nutriție al Școlii de Sănătate Publică Harvard, a declarat că studiul lor a arătat că un consum de carne prelucrată a fost asociat cu o calitate redusă a spermei și peștele cu o calitate ridicată a materialului seminal.