Evrim Alasya din “Gunes”, o actrita cu pretenţii

De: Cătălina Matei / 17.08.2016, 09:28
Evrim Alasya din “Gunes”, o actrita cu pretenţii
Evrim Alasya, actrita care o interpreteaza pe Gunes din serialul cu acelasi nume, de la Kanal D, este o perfectionista si nu de multe ori aceasta i-a uimit pe producatori cu cereile sale, unii considerandu-le iesite din comun.

“Ii place sa faca totul perfect, planuieste totul in detaliu pentru ca este o profesionista. Spre exemplu, pentru rolul din serialul , Evrim vrea sa aiba mai multe variante in ceea ce priveste vestimentatia pentru o scena jucata. Urmeaza o serie de discutii cu stilistii pana se hotaraste ce poarta, i se potriveste perfect pentru scena in cauza”, au declarat surse apropiate acesteia.

Protagonista serialului “Gunes” a povestit ca vedeta are un cuvant de spus de fiecare data in alegerile si in transformarile de care are parte in rolurile pe care le joaca.

“Atunci cand accept un rol, ma implic total, imi asum tot ce imi revine si am grija ca produsul final sa fie unul excelent, de top. De aceea, am grija sa imi pun amprenta in ceea ce priveste make-up-ul, hairstyling-ul, imbracamintea, chiar daca este vorba doar de o parere personala. Tin cont de directiile specialistilor, dar am libertatea sa imi exprim si eu opinia si sa aleg”, spune Evrim Alasya.

Pe Evrim Alasya o puteti urmari in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, in serialul “Gunes”, difuzat la Kanal D! actrita interpreteaza rolul unei femei nevoita sa faca alegeri dificile, atat din ipostaza de mama, cat si din cea de sotie.