Ewopharma a lansat noi produse din gama Revalid

Apropo.ro / 02.02.2006, 13:57
Ewopharma a lansat noi produse din gama Revalid
Subsidiara din România a companiei elvețiene Ewopharma a lansat, recent, noi produse dermatocosmetice din gama Revalid - destinata tratamentului contra caderii parului. "Obiectivul noastru este sa atingem vânzari de 800.000 de euro pentru gama Revalid, în acest an", a declarat Carmina

Subsidiara din România a companiei elvețiene Ewopharma a lansat, recent, noi produse dermatocosmetice din gama Revalid – destinata tratamentului contra caderii parului.

„Obiectivul noastru este sa atingem vânzari de 800.000 de euro pentru gama Revalid, în acest an”, a declarat Carmina Rogojinaru, country manager Ewopharma România.

Noua gama cuprinde șampon, balsam, crema regeneranta și tonic care vin sa completeze tratamentul cu pilulele Revalid.

Pâna în 2004 medicamentul Revalid era produs printr-un parteneriat cu producatorul Europharm Brașov, dar nerespectarea normelor impuse de Ewopharma a dus la încheierea acordului.

Potrivit oficialului companiei, care citeaza un studiu al firmei de cercetare Cegedim, Revalid este cel mai bine vândut tratament contra caderii parului din România. La finele anului 2004, produsul deținea 60% din piața de profil.

Pricipalii competitori sunt produsele Vichy (divizia de dermatocosmetice a L’Oreal) și Foltene.

Ewopharma România ocupa locul trei la nivelul grupului ca profitabilitate, cu o rata anuala a profitului de 45% din cifra de afaceri, fiind devansata doar de Cehia și Slovacia.

Mediafax