EXATLON. Lili Sandu a părăsit concursul: „Mi-am dorit să-mi depăşesc limitele.” Reacţiile fanilor – FOTO

De: Cristiana Trifu / 24.09.2018, 16:29
EXATLON. Lili Sandu a părăsit concursul:
Duminica seara, Faimosii au pierdut cel mai important meci al saptamanii, meciul pentru eliminare. Lili Sandu, concurenta cu cel mai slab punctaj al saptamanii trecute, a intrat la duel alaturi de Cristina Nedelcu, care s-a oferit sa se bata cu Lili Sandu.

In duelul pentru eliminare, fiecare concurenta a primit cinci puncte, urmand sa piarda cate un punct din cele cinci pentru fiecare duel pierdut. Concurenta care a ajuns prima la zero puncte a fost eliminata de la Exatlon si a plecat imediat spre Romania a fost actrita Lili Sandu.

SCANDAL! What’s Up s-a retras de la Exatlon după o ceartă cu Lili Sandu: „Îţi trag una peste ochi!”

„In general ma pricep cu vorbele, acum, insa, sunt extrem de emotionata. Pentru mine Exatlon a fost o provocare extraordinara. Mi-am dorit sa-mi depasesc limitele cum nu am facut niciodata. Plec cu capul sus si cu inima impacata. Ma simt onorata sa fi facut parte din aceasta echipa. Am fost inspirata de colegii mei, adevarati campioni. Intotdeauna imi voi aduce aminte de primul punct. Am venit cu gandul sa inscriu un singur punct, dar pana la urma au fost sase. Sper ca nu am dezamagit pe nimeni, dar ma bucur ca am avut curaj sa incerc”, a fost mesajul pe care Lili Sandu l-a rostit inainte sa paraseasca concursul.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara pe retelele de socializare dupa eliminarea lui Lili Sandu: ‘‘Lili, sanatate si succes la proiectele pe care le ai in tara. Daca jucai, erai mai buna decat cele din echipa ta”

‘‘Dupa ce o sa vezi duelul asta la TV o sa iti schimbi parerea si ma indoiesc ca o sa ramai prietena cu familia Faimosilor”, au fost doar cateva dintre primele reactii ale fanilor lui Lili Sandu, dupa ce aceasta a fost eliminata de la Exatlon Romania.