Exatlon Romania 2: Trasee mult mai dificile şi o nouă modalitate de eliminare

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 15:55
Exatlon Romania 2: Trasee mult mai dificile şi o nouă modalitate de eliminare
Sezonul al doilea al show-ului Exatlon România va fi difuzat,începând din 29 august, de miercuri până duminică, de la 19:30.

„Exatlon’, show-ul fenomen care a transformat oameni obişnuiţi în adevăraţi eroi şi a readus pasiunea pentru sport şi bucuria jocului în viaţa copiilor, începe miercuri, 29 august, la ora 19:30, şi urmează să fie difuzat 5 zile pe săptămână, de miercuri până duminică. Cei 20 de concurenţi, 10 Faimoşi şi 10 Războinici, se află deja în Republica Dominicană şi sunt gata să treacă prin cea mai dură şi, în acelaşi timp, frumoasă experienţă a vieţii lor. Aceştia, dar şi telespectatorii vor avea parte de o serie de suprize, unele care ţin de detalii de producţie, altele chiar de evoluţia individuală, în Republica Dominicană, a fiecărui războinic sau faimos în parte.

În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, şi nu în urmă SMS-urilor, ca în sezonul precedent. 10 Faimoşi şi 10 Războinici se aruncă într-o luptă reală, cu miză uriaşă, premiul de 100.000 de euro, dar şi aprecierea a milioane de oameni. În acest sezon intră adevăraţi campioni, pasionaţi de sport, oameni pregătiţi fizic şi psihic, determinaţi să rămână până la final în concurs, pentru a demonstra că nu au ajuns întâmplător în competiţie.

Echipa Faimoşilor este formată din nume grele ale sportului românesc şi vedete pasionate de sport şi viaţă sănătoasă. Monica Roşu – dublu medaliata la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristina Nedelcu – multiplă campioană mondială la gimnastică aerobică, Yamato Zaharia – multiplu campion mondial la Kempo, Ana Georgescu  -campioană internaţională la gimnastică ritmică, Silvia Stroescu- campioană olimpică la gimnastică, Cristi Pulhac – fotbalist de top, Mirel Drăgan – multiplu campion mondial, european şi naţional la Kempo, Adrian Blidaru – jucător profesionist de baschet, Lili Sandu – cântăreaţa, actriţă, şi Whats UP – compozitor, cântăreţ şi producător muzical, aceştia sunt cei 10 Faimoşi care vor lupta împotrivă celor 10 Războinici, adversari redutabili, pregătiţi şi ei pentru marea înfruntare de la „Exatlon’, prin preocupările sportive pe care fiecare dintre ei le are în viaţa profesională sau privată.

Din echipa Războinicilor fac parte Ciprian Silasi – cântăreţ de muzică populară, Corina Petru t- make-up artist, Alin Andronic – student, Ana-Maria Otvos – antrenor de fitness, Doru Mesesan-antrenor de fitness, lulian Pitea – instructor de schi, Ana Taran – antrenor personal, Beatrice Olaru – antrenor fitness, Naomi Musca – studentă, Calin Novacescu – antrenor de fitness şi taekwondo.