Exclusiv! Chef Florin Dumitrescu aşteaptă un copil!

Apropo.ro / 25.02.2013, 10:12
Exclusiv! Chef Florin Dumitrescu aşteaptă un copil!
Juratul de la MasterChef Florin Dumitrescu. Iubita lui, Cristina, este însărcinată şi va naşte în această vară o fetiţă!

Se gândea vreunul dintre voi acum un an când am realizat şedinţa foto pentru coperta PRO TV Magazin că va urma acest moment?
Florin: Ne doream, dar nu ne gândeam să se întâmple atât de repede. Aveam multe planuri pentru anul acesta, iar sarcina Cristinei e un bonus neaşteptat care ne bucură şi mai mult. Cred că lucrurile care se întâmplă natural, fără să le forţezi sunt cele veritabile. Cineva acolo sus a hotărât că suntem pregătiţi să devenim părinţi şi cred că avea dreptate.
Cristina: Dacă stai să gândeşti prea mult, ai senzaţia că niciodată nu eşti pregătit, că niciodată nu e momentul. Cred că un copil e un miracol în viaţa unui cuplu stabil şi nu face altceva decât să consolideze ideea de familie.

Sunteţi pregătiţi să deveniţi părinţi?
Florin: E cineva pregătit să devină părinte? Nu cred că se naşte cineva învăţat. Cred că înveţi totul pe drum, de la cum să îi schimbi scutecul, până la cum educi un copil. Sufleteşte, suntem pregătiţi şi abia aşteptam momentul!
Cristina: Pentru o femeie, experienţa sarcinii cu tot ce vine ea, frumos sau mai puţin plăcut, e o perioadă fascinantă. Nu m-am simţit niciodată atât de calmă, dar emoţionată în acelaşi timp, atât de rău fizic, dar extrem de fericită, iar în momentele în care vezi prima imagine ecograf şi simţi primele mişcări, ai senzaţia că iei parte la ceva atât de splendid, încât nu poţi să descrii în cuvinte.

Ce sfaturi ai primit şi de la cine pentru când se va naşte cea mică?
Cristina: Am primit multe sfaturi, de la toate prietenele mămici, de la sora mea, de la colegele lui Florin din echipa de producţie MasterChef. Sunt sfaturi preţioase de care am să ţin cont. Până la urmă, cred că toate au trecut prin panica primului plâns sau a primei zile cu colici sau febrî. Vreau să fiu pregătită.

Forin, tu eşti pregătit să devii tată? Cum ţi-a dat Cristina vestea cea mare?
Florin: Da, normal. Îmi doresc un copil de foarte mult timp. Mi-a dat vestea şocată, practic a fost un miracol şi nu ştia cum să reacţioneze. Am liniştit-o, i-am spus să se calmeze pentru că totul va fi bine. Era emoţionată, fericită şi panicată în acelaşi timp. Eu eram calm şi fericit!

Aţi stabilit deja şi sarcinile? Cine îi va pregăti biberonul micuţei?
Florin: Imediat după naştere, când Cristina va trebui să se refacă, îi voi pregăti eu biberonul. Încă nu ne-am împărţit sarcinile pentru că e încă o surpriză toată perioada care ne aşteaptă. Dar, aşa cum facem şi acum cu tot ce ţine de noi, casa sau business, cred că ne vom împărţi echitabil atribuţiile.
Cristina : De regulă, ne ajutăm mult reciproc şi ne bazăm unul pe celalalt. Cred că va fi la fel şi când se va naşte micuţa. Facem o echipă bună împreună, nu văd de ce ar fi altfel acum.

Florin, nu pot să nu te întreb: te-ai gândit la o reţetă specială pe care să i-o prepari?
Florin: Încă nu, dar ştiu sigur că voi găti foarte multe creme de legume în prima fază. Mai târziu, când o să crească puţin, o să pot să îi prepar mâncarea şi să fac un plating haios şi prietenos, adică ceva total diferit de ce am făcut până acum.

Ce spun părinţii voştri?
Florin: Sunt foarte fericiţi, şi ei îşi doreau nepoţei şi, ţinând cont că avem o relaţie solidă de atâta timp, ne întrebau când aducem un nepoţel acasă.
Cristina: Pentru că nu avem încă un nume, atât părinţii mei, cât şi părinţii lui Florin vin cu tot felul de nume de alint haioase când vine vorba despre fetiţa noastră. Aşteaptă cu nerăbdare să ne hotărâm odată!

Voi mai aveţi fraţi, surori? Ei cu ce se ocupă?
Cristina: Eu am o soră şi îmi dau seama cât de mult a contat faptul că am crescut împreună şi ne-am ajutat reciproc. Suntem apropiate de vârstă şi asta ne-a ajutat şi în perioada „neînţeleasă” a adolescenţei, dar şi în ziua de azi. Orice se întâmplă, ne putem baza una pe alta şi asta e foarte important. Sper că micuţa noastră să aibă un frăţior sau o surioară la un moment dat.

Urmează căsătoria?
Florin: Urmează mule lucruri, dar preferăm să păstrăm pentru noi detaliile.

Cum arată o zi din viaţa voastră acum?
Florin: Agitată. Eu sunt la filmări, dacă nu filmez pregătesc partea de catering gourmet pentru vreun eveniment, fac vreun show culinar, rezolv lucruri administrative sau fac şedinţe foto şi răspund la interviuri. Avem noroc ca la multe proiecte lucrăm împreună şi atunci îmbinăm mesele în oraş cu business-ul.
Cristina: Eu încerc să jonglez cu toate atribuţiile mele. Scriu în continuare pe blog sau colaborez cu reviste glossy, încerc să nu îmi ies din mână cu scrisul. Compania de PR şi organizări evenimente merge şi ea, ceea ce înseamnă că sunt constant ocupată cu proiecte, iar acum Florin şi-a extins creativitatea şi pe partea de catering gourmet, ceea ce înseamnă că mă ocup de partea de logistică şi organizare. Pe lângă asta, gătesc şi da, spăl şi vase . Iar sarcina încă nu m-a potolit deloc. Probabil că peste câteva luni va trebui să o las puţin mai moale şi să stau cuminte până se naşte fetiţa noastră.

Florin, începe un nou sezon MasterChef. La ce să ne aşteptăm acum?
Florin: La un jurat cu aceleaşi replici acide şi aceleaşi ieşiri vulcanice. Concurenţii sunt mai curajoşi decât cei de anul trecut şi cu un scop bine definit, şi anume să câştige MasterChef. Acum că au văzut primul sezon, ştiu cam la ce să se aştepte în ceea ce priveşte cerinţele şi exigenţele juriului, aşadar au venit pregătiţi pentru presiune şi muncă.
Vom avea probe spectaculoase, care cu siguranţă vă vor depăşi aşteptările: locaţii speciale, pretenţiile juratilor mult mai mari, concurenţi nevoiţi să îşi depăşească propriile limite.

Acum, mă gândesc la viitoarea copertă cu voi. Cred că data viitoare veţi fi cel puţin trei .
Florin: Cel putin 3 vom fi sigur şi suntem siguri că fetiţa noastră va fi cel puţin la fel de fotogenică precum noi.
Cristina: Deocamdată ne-am hotărât să nu o expunem, aşadar nu vom face prea curând şedinte foto în familie, dar cine ştie?!

Nicoleta Nicolae
Fotograf: Paul Diaconu
Make-up: Mirela Vescan
Hair: Cleopatra Ion
Stilist Ailin Ibraim
Vestimentaţie: Kinga Varga, Zara, Parfois, H&M