Exclusiv! Impact: Atacam piata externa cu noul album

De: Dragos Tanase / 15.01.2008, 19:00
Exclusiv! Impact: Atacam piata externa cu noul album
Rares (Impact) a declarat, in exclusivitate pentru Apropo.ro, ca "exista semne pozitive pentru noul album" si vor sa intre pe piata externa.

Rares (Impact) a declarat, in exclusivitate pentru Apropo.ro, ca “exista semne pozitive pentru noul album”, intitulat "Back to music", astfel ca trupa tinteste si piata muzicala europeana, pregatind lansarea celui de-al doilea extras pe single: “Delight”.

“Pentru a reusi pe plan extern, o melodie romaneasca nu trebuie sa fie penibila, adica sa fie o copie banala, si sa fie in limba engleza”, a adaugat artistul.

Cei doi componenti ai trupei Impact, Rares si Cristina, au lansat un nou material discografic, “Back To Music”, in luna ianuarie 2008.

Albumul marcheaza revenirea formatiei in zona muzicii de club, gen care a impus-o pe piata muzicala, colaborand pe partea de creatie cu Emanuel.

“Back To Music” este un album cu piese atat in limba romana, cat si in limba engleza. Cele in engleza au fost compuse de Cristina, iar pentru cele in limba romana, artistii au lucrat cu mai multi textieri.

Primul single, “Love Or I Die, este in heavy-rotation de mai bine de doua luni in playlist-urile posturilor de radio, iar videoclipul poate fi vizionat pe posturile TV din Romania, dar si din Bulgaria sau Ucraina.

In acelasi timp, “hit-ul este mixat pe platanele marilor DJ din Europa de Est”, mai spune componentul trupei Impact.

Apropo.ro i-a cerut parerea si in legatura cu cenzura unor videoclipuri ale trupelor romanesti, din partea Consiliului National al Audiovizualului (CNA)

Contrar asteptarilor, Rares este de parere ca “cenzura CNA este benefica, aducatoare de publicitate, pe principiul ca orice este interzis este si mai cautat”. Dar este de acord, totusi, cu faptul ca se pierd bani din cauza acestor decizii.

“Sunt un fan Parazitii si mi se pare ok modul cum se exprima acestia”, a concluzionat el.

Tracklist “Back To Music”:

– Love Or I Die

– Ai tu habar

– Delight

– Break Up

– Dreamin’

– Love Someone

– Transilvania

– Ce ai pierdut

– Doar pentru ea

– Are You That Far?