Exclusiv! Iulia Albu se mută azi din casa lui Mihai Albu!

Apropo.ro / 26.02.2013, 12:23
Exclusiv! Iulia Albu se mută azi din casa lui Mihai Albu!
Un nou divorţ monden a luat ieri prin surprindere presa de specialitate. Iulia şi Mihai Albu au decis, după 8 ani de zile, să pună punct mariajului.

Iulia Albu

Fashion editorul Iulia Albu şi designerul de pantofi Mihai Albu au hotărât să se despartă de comun acord, semnând deja, la începutul acestei săptămâni, un act notarial în acest sens. Cei doi au împreună o fetiţă de 3 ani, pe nume Mikaela. Şi pentru că totul decurge normal şi civilizat, cel puţin deocamdată, se pare că Iulia a fost deja văzută mutându-se din apartamentul în care a locuit până acum cu viitorul său fost soţ. Surse apropiate vedetei ne-au mărturisit că din această dimineaţă, Iulia Albu a început deja să-şi mute lucrurile în noul ei apartament de două camere, cumparat recent, în care va locui de acum înainte, alături de fiica ei Mikaela.

Iulia si Mihai Albu in ziua nuntii lor!

Se pare că Mihai Albu ar fi fost deranjat de succesul profesional al Iuliei, care în doar doi ani de activitate ca fashion editor a reuşit să se implice în proiecte frumoase, dar şi să ii fie recunoscută munca pe site-ul Vogue Italia. De altfel, Iulia îşi continuă pasiunea pentru modă, ea fiind admisă cu nota 10 la UNARTE, Secţia Design vestimentar. În maxim o lună de zile, Iulia şi Mihai Albu vor fi doi oameni liberi de „contract”!