EXCLUSIV: Urmatorul model DACIA Sandero (VIDEO)

Apropo.ro / 12.06.2008, 09:14
EXCLUSIV: Urmatorul model DACIA Sandero (VIDEO)
Direct din laboratoarele de la Mioveni am obtinut imagini in premiera cu un viitor model Dacia Sandero, primul coupe cabrio autohton.

Direct din laboratoarele de la Mioveni am obtinut imagini in premiera cu viitorul model Dacia, bazat cel mai probabil pe platforma noului Sandero. Vorbim de un automobil in premiera pentru productia autohtona atat prin aspect cat si prin capacitati tehnice.

Numele modelului nu se cunoaste, insa din imagini ne dam seama ca este primul model cabrio, (sursele spun ca va exista si in varianta fara parbriz, insa abia dupa 2012). Cifre exacte nu se cunosc, dar s-ar putea sa avem in fata primul model Dacia supraalimentat. Tot din imagini se poate observa sistemul performant de franare, cel mai probabil datorat unor discuri ventilate, sau chiar ceramice la modelele mai scumpe.

Faptul ca producatorul autohton incearca si piata modelelor cabrio este un rezultat al schimbarilor de clima ce au loc in Romania. Avem temperaturi asemanatoare cu cele din sudul Frantei sau cu cele de pe coastele italiene, locatii unde masinile cabrio sunt cel mai bine apreciate.

Vom reveni cu detalii despre Dacia Sandero Cabrio pe masura ce colaboratorii nostri ne vor trimite materiale noi.

*Acest articol este un pamflet si va fi tratat ca atare!