Exclusiv! Vezi noul clip al trupei Zombie THC, „Just Like That”

De: Dragos Tanase / 02.07.2009, 16:09
Apropo.ro lanseaza, in premiera si in exclusivitate, noul videoclip al trupei Zombie THC: "Just Like That"!

Trupa Zombie THC s-a infiintat in anul 2005 sub numele de Psihomental, primii membrii fiind Tagg (Opruta Adrian) si Kafu (Vlad Alexandru), iar la aparitia lui Khayyam si Hans-l in trupa numele s-a schimbat in cel actual: Zombie THC!

Cei patru baieti au a cantat 18 luni in aceasta componenta 18 luni, timp in care au obtinut primul loc la un concurs de trupe organizat de Hades Records, concurs care le-a oferit si oportunitatea unei sesiuni live la After Party Wu Tang Killa Beez.

In vara anului 2006, trupa a luat parte la concertul Summer Jam organizat de Hades Records. La inceputul lui 2007 a ajuns pe net un album neterminat "Scoala Vietii", care avea ca single piesa “Iluzii” in colaborare cu Nadia, dupa care, la foarte putin timp trupa s-a destramat.

Zombie THC – Just Like That: 

Zombie THC – Just Like That de pe tare.ro

 

Tot in 2007, spre sfarsitul anului, Kafu a refacut trupa sub acelasi nume impreuna cu Dj Twist (Stanciu Vlad). Timp de aproape 2 ani s-a lucrat la un album care urmeaza sa fie lansat in vara acestui an, album care se va numi “Soul School”.

Primul single de pe acest album se numeste “Un Fum”, piesa realizata in colaborare cu trupa Il-egal, Phossilah (la talk box) si Sisu (La Familia).

Trupa Zombie THC

Pe album vor mai exista colaborari cu Khayyam, Hans-l, Cumicu, Danez (Sagrada Familia), Aminda, Magic Juice, Click (Camuflaj), I-Gura K-Kuru si Morometzii, trupa din care face parte si Kafu, inca din anul 2006, trupa care a lansat mai multe albume, de-a lungul timpului.

Al 2-lea single de pe albumul Soul School se numeste”Just Like That”, piesa care beneficiaza si de un clip low-budget, realizat de Zombie THC.

Trupa Zombie THC (logo)

Al 3-lea single de pe noul album Soul School va fi “Fa ce simti!” in colaborare cu Magic Juice, piesa care va fi lansata in curand pe site-ul oficial al trupei www.zombiethc.com

Albumul Zombie THC, « Soul School », va iesi pe piata sub labelul Prophetic Records, infiintat de 1-Q Sapro. 

Trupa Zombie THC