Excursii în care turiștii merg fără haine, doar cu pantofi și rucsac!

De: Carmen Ulian / 02.06.2014, 14:15
Excursii în care turiștii merg fără haine, doar cu pantofi și rucsac!
Cei care preferă excursiile nudiste spun că se simt mult mai în largul lor fără haine. Așa să fie?

Excursioniștii care aleg  vacanțele nud sunt acceptați dacă poartă șosete, încălțări, o pălărie și rucsac. Restul hainelor pot fi păstrate în rucsac, nu pe corp.

Cei care au trăit asemenea experiențe susțin că nimic nu se compară cu sentimentul de libertate pe care îl atunci când merg în aceste excursii organizate pe munte, etc, în diverse locuri unde se poate face așa ceva.

În general, în SUA se practică drumețiile nud, iar de curând a devenit un obicei popular și în anumite părți ale Europei. Germania este una dintre țările care s-a arătat deschisă unei astfel de aventuri. Marea Britanie și Elveția s-au alăturat și ele.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca excursioniștii să fie arestați de poliție, deși prin munți nu vei vedea indicatoare că nuditatea este interzisă, ci pudicii au fost cei care i-au reclamat organelor.

Dacă ți se pare o idee interesantă documentează-te bine înainte de a renunța la haine și a pleca în excursie pentru a nu ajunge acolo unde nu ți-ai planificat.

Și în țara noastră poți face astfel de excursii fără să te salte poliția. Pe Litoral sunt câteva stațiuni în care te poți plimba nestingherit fără haine și fără ca cineva să se uite urât la tine… poate dimpotrivă!