„Executivul nu are nicio vina”

Apropo.ro / 02.07.2008, 15:39
Guvernul va pregati un set de masuri pentru sprijinirea pensionarilor si persoanelor cu venituri reduse, desi "nu este vinovat pentru cresterea preturilor"

Ministerul Economiei si Finantelor si Ministerul Muncii vor pregati un pachet de masuri pentru sprijinirea pensionarilor si persoanelor cu venituri reduse, afectate de cresterea tarifelor la gaze, a anuntat premierul Tariceanu.

Seful Executivului a stabilit ca cele doua ministere sa lucreze in continuare impreuna pentru a concepe un pachet de masuri in vederea sprijinirii categoriilor sociale defavorizate (pensionarii si cei cu venituri foarte reduse) afectate de cresterea preturilor la gaze.

Premierul a aratat insa ca intr-o economie de piata, cum este cea romaneasca, preturile se stabilesc pe piata, in functie de legea cererii si ofertei, si nu de catre Guvern.

Citeste declaratiile lui Tariceanu despre ajutarea persoanelor cu venituri reduse, la Mediafax.

Are dreptate Tariceanu atunci cand zice ca nu Guvernul e de vina pentru valul de scumpiri?

 

Citeste si:

Scumpiri, scumpiri, scumpiri...

Scumpiri, scumpiri, scumpiri…

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), tinand cont ca distribuitorii de energie si furnizorii de gaze nu au valoarea bancherilor, a hotara…

Romanii se imprumuta fara sa inteleaga costurile

Romanii se imprumuta fara sa inteleaga costurile

Peste 90% din romani nu stiu ce inseamna dobanda anuala efectiva (DAE), arata un studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).

Economia romaneasca incepe sa scartaie

Economia romaneasca incepe sa scartaie

Indicele increderii in economia romaneasca a atins, in luna iunie, un nou nivelul minim al ultimului an, de 102,9 puncte, tendinta de declin manifestandu-se la nivelul in…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Blonda de la DEX – Ep 3 – Dracul
Construieste turnuri pentru a te apara de inamici. Cuvinte cheie: blonda de la dex video dracul
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza