Exerciții de înviorare cu Lorna Paz

Apropo.ro / 07.03.2005, 15:52
Exerciții de înviorare cu Lorna Paz
Interpreteaza (cu succes si credibilitate!) rolul unei tinere fiice (Kassandra din "Micuta mea mama" - Acasa TV), desi este ea insasi (de 3 ori) mamica. Secretul aspectului ei adolescentin este... miscarea! Frumoasa fosta vrajitoare ce se viseaza vedeta (Lorna Paz, pe numele ei


Interpreteaza (cu succes si credibilitate!) rolul unei tinere fiice (Kassandra din „Micuta mea mama” – Acasa TV), desi este ea insasi (de 3 ori) mamica. Secretul aspectului ei adolescentin este… miscarea!

Frumoasa fosta vrajitoare ce se viseaza vedeta (Lorna Paz, pe numele ei real) este foarte preocupata de aspectul ei fizic și practica cu regularitate gimnastica, înot și fitness. Deși trecuta de pragul a trei decenii de viața și mama a trei copii, Lorna are o silueta demna de invidiat, chiar și de adolescente. Dar nu numai aspectul exterior conteaza! Pofta ei de viața și buna dispoziție își au „sursa” tot în sport, Lorna considerand ca o dimineața fara exerciții de înviorare este o dimineața pierduta.

Pune muschii la treaba!
Exercițiile de înviorare constituie „șocul” de dimineața pentru circulație și pentru mușchi. Am ales pentru tine un set de exerciții ușoare, care te ajuta sa te „dezmorțești”, întind coloana vertebrala și articulațiile și îți îmbunatațesc respirația. Exerseaza-le în fiecare dimineața, în fața unei ferestre deschise, în 3 serii, una dupa alta, și te vei simți… Lorna Paz.

1. Stai cu picioarele departate și ține ambele brațe pe coapse. Rasucește trunchiul înspre dreapta, apoi în direcția opusa, încercand sa ții spatele cat mai drept. Repeta exercițiul de 20 de ori.

2. Ridica un picior spre spate, pana cand mana atinge varful acestuia. Arcuiește cat poți spatele și ține celalalt picior cat mai drept. Repeta exercițiul cu fiecare picior de 5 ori.

3. Ridica un picior În fata, cat poți de mult. Genunchiul trebuie sa fie drept, iar brațele întinse în fața. Menține poziția timp de 10 secunde, apoi reia exercițiul cu celalalt picior. Repeta exercițiul de 10 ori.

4. Din saritura, ridica piciorul îndoit în unghi de 90 de grade, pana la nivelul coapsei. Simultan, adu brațul opus în fața, astfel încat cotul sa atinga genunchiul. Schimba piciorul prin saritura. Repeta exercițiul de 10 ori.

5. Stai dreapta, cu picioarele departate. tine brațele întinse (unul în sus, celalalt în jos) și spatele foarte drept. Apleaca-te pana cand atingi cu varful degetelor piciorul opus. Repeta exercițiul de 10 ori.

6. Stai cu picioarele departate și ridica brațele pana la nivelul umerilor. Prinde palmele la ceafa și rasucește capul alternativ spre dreapta și spre stanga. Repeta exercițiul de 20 de ori.