Exercitiile Kegel bucuria partenerului

Apropo.ro / 29.11.2007, 17:24
Exercitiile Kegel bucuria partenerului
Exercitiile Kegel fortifica muschiul pubococcigian, crescandu-i elasticitatea si tonicitatea.

Exercitiile Kegel fortifica muschiul pubococcigian, crescandu-i elasticitatea si tonicitatea. Acesta se afla la baza zonei pelviene si este cel mai important muschi din cei pe care ii avem in aceasta zona. La barbati este in zona perineului, in spatele testiculelor si in fata anusului, aproape de prostata.

Stii cum actioneaza? Cunosti senzatia de mictiune. Ce faci atunci cand iti vine si nu mai poti…te incordezi. Fa asta acum. Simti cum se incordeaza muschiul? Ai senzatia ca se retrage uretra, zona vaginala in interiorul organismului. Se incordeaza si sfincterele anale.

Barbatii se pot incorda ridicand sau miscand organul sexual. Spre deosebire de femei, la barbati se observa mult mai usor ce se intampla in momentul exersarii exercitiilor Kegel. Pentru aceste exercitii nu este neaparat nevoie sa fi dezbracat sau incordat. Exercitiile se fac in orice pozitie. Continuati cu repetarile.

Relaxeaza-te….Incordeaza…..relaxeaza…si tot asa ca exercitiile de fitness. Antreneaza-te. In momentul in care vei avea contact sexual intreaba-ti partenerul ce simte si vei observa diferenta. Cu cat faci mai multe exercitii-repetari cu atat se va dezvolta mai bine muschiul pubococcigian(muschiul PC).

Pana la iubitul tau poti face si urmatorul exercitiu: introdu doua degete in interiorul vaginului(cam 5 cm) si incordeaza-te…ce simti? Simti muchiul cum te prinde? Cand expiri, incordeaza si muschiul PC si anusul. Fa 3 seturi de cate 10 repetari. Ca si in sport vei observa diferenta in timp.

Femeile care fac exercitiile Kegel se declara multumite si spun ca au parte si de mai multe orgasme. Nu conteaza in ce pozitie esti alaturi de partener pentru a aplica aceste contractii. Importante vor fi senzatiile din timpul actului sexual. Invata-ti iubitul sa faca si el exercitii alaturi de tine. Incercati si vedeti apoi daca ati pierdut timpul facand "exercitii".