Experienţa americană – Cîştigi sau mori!

Apropo.ro / 18.08.2008, 00:00
Experienţa americană - Cîştigi  sau mori!
Sînt tineri, în vacanţă, şi toată vara au muncit şi au cîştigat între 4 şi 9 dolari pe oră. Prima TV i-a trimis în Statele Unite să vadă cum e să-ţi cîştigi existenţa pe tărîmul făgăduinţei. Pentru acest “efort”, unul dintre ei se va alege şi cu un premiu de 5000 de euro, pe 25 august.

La sfîrşitul lunii, cei opt concurenţi cărora Prima TV le-a testat puterea de adaptare vor face bilanţul. Pe parcursul sezonului, toate fetele şi-au schimbat slujbele, în timp ce băieţii au fost ceva mai stabili. Dar, oricum, cei 5000 de euro îi va încasa cel pe care publicul îl place cel mai tare. Cum toţi se află într-un concurs, conflictele nu au întîrziat să apară. Întrebaţi cum se înţeleg şi ce părere au despre colegii lor de cameră, studenţii n-au mai încetat cu apelative de genul: “imaturi”, “infatuate”, “infantile”, “porci cu fetele”.

Spac şi Jiti au devenit oile negre ale grupului şi toată lumea a pus în cîrca lor neregulile din zonă. Iar după o lună şi jumătate de la începutul show-ului, a izbucnit războiul. Motivul? Alex şi-a găsit bicicleta în lac, iar fetele s-au trezit cu uleiul din tigaie aruncat în pat. Pe lîngă conflictele inerente între concurenţii dintr-un reality show, Jiti, de doar 19 ani, e nemulţumit că nu are voie să consume alcool sau să meargă în cluburi.

Ziua de naştere la… puşcărie

Nenumărate sînt şi restricţiile de pe plaja din Ocean City, unde lucrează concurenţii. Nu sînt permise băuturile alcoolice, nu ai voie să-ţi scoţi căţelul la plimbare, să faci grătare sau să te joci cu mingea, să asculţi muzică tare sau să dormi noaptea pe nisip. Cei opt concurenţi au încercat să rupă monotonia. Au cumpărat un sistem audio şi au dat petreceri în aer liber, în mijlocul nopţii, cu muzica la maximum. Urmarea? I-a vizitat poliţia, dar pînă acum au scăpat doar cu avertisment. Aşa s-a întîmplat şi cînd studenţii au dat o petrecere pentru Andreea şi poliţia a întrebat-o pe sărbătorită dacă nu vrea să-şi petreacă ziua de naştere la… închisoare. Dar, în ciuda conflictelor şi a vizitelor oamenilor legii, cei opt tineri au primit deja cele mai importante lecţii de viaţă.

4 domnişoare şi 4 ştrengari

Cristina e hostess la două restau­rante, Geogiana serveşte la alte două restaurante, Andreea e ca­sieră şi menajeră la un hotel şi Mă­dălina tot menajeră la acelaşi hotel şi hostess la un restaurant. Jiti vinde la un magazin de suve­niruri şi, în plus, inscripţio­nează tricouri la un alt magazin. Spac e merchan­diser, iar Alex şi Tudor sînt recep­ţioneri la o piscină şi agenţi de pază la un club de noapte.