Experienţa la care visează Alina Puşcaş: “Nu aş refuza aşa ceva niciodată”

De: Cristiana Trifu / 14.05.2018, 14:17
Experienţa la care visează Alina Puşcaş: “Nu aş refuza aşa ceva niciodată”
Alina Puşcaş, frumoasa actriţă care o interpretează pe Silvia Lăzărescu în “Fructul oprit” – serialul difuzat de Antena 1 miercurea de la ora 20.00, visează la scene de acţiune demne de o Wonder Woman. Pentru ea ar fi o mare provocare să înveţe sã punã în scenã cascadorii.

Extrem de ambiţioasă, Alina Puşcaş mărturiseşte că ar fi tentată să joace într-un film de acţiune, chiar dacă asta ar însemna o pregătire intensă. “Până la urmă fiecare rol este o provocare. Cred cã mi-ar fi foarte greu să joc un rol într-un film sau serial de acţiune în care ar trebui să învăţ tot felul de figuri de contact/bătăi, cascadorii, ceva de genul >, >. Dar nu aş refuza aşa ceva nicodată. Mi-ar plăcea o astfel de experienţă, care, cel mai probabil, ar solicita o pregătire de cel puţin şase luni”, spune Alina Puşcaş.

Acum îndrăgita vedetă a Antenei 1 trăieşte o frumoasã experienţă profesională, putând fi urmărită, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00,  în “Fructul oprit” – prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone. Ea o interpretează pe Silvia Lăzărescu, fiica Roxanei Baicu Popovici (personaj jucat de Carmen Tănase). “Atât Silvia, cât şi Alina sunt familiste convinse, iubesc amândouă un bărbat pe nume Mihai :). Îşi doresc mereu să ştie că toată lumea din jurul lor este mulţumită, nu vor să deranjeze pe nimeni, nu-şi doresc conflicte.”, îşi descrie actriţa personajul.