Experimente chimice spectaculoase la Next Star – FOTO

De: Cristiana Trifu / 01.08.2018, 14:02
Experimente chimice spectaculoase la Next Star - FOTO
Sâmbătă, 4 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru, vor avea loc două experimente chimice spectaculoase. Acestea vor fi realizate de Rareş (13 ani), un băiat din Bucureşti pasionat de chimie, care şi-a propus să-i lase pe juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa cu gura căscată. În demersul său, Rareş va fi ajutat de Spooky - Profesorul trăsnit.

Pentru primul experiment, concurentul şi ajutorul său au apelat la ajutorul juraţilor, Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa, care nu s-au sfiit să-şi pună mănuşile de cauciuc şi ochelarii de protecţie ca să amestece cu simţ de răspundere substanţele de pe masa de lucru. A rezultat o reacţie termochimică, pe care Rareş a numit-o “pastă de dinţi de dinozaur”.

Cel de-al doilea experiment realizat de Rareş va face platoul “Next Star” de nerecunoscut. Şi asta pentru că el şi-a propus să aducă pe scenă un… nor. “Măi, dar noi abia am construit decorul ăsta!!!”, a fost reacţia prezentatorului Dan Negru, când a văzut ce se întâmplă în platou.
Ce s-a întâmplat cu platoul “Next Star”, dar şi cum vor aprecia cei trei juraţi experimentele realizate de Rareş, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 4 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru.