Experimentul „Sunt celebru”, pe străzile din New York

Apropo.ro / 28.08.2012, 13:00
Experimentul
Un tânăr de 21 de ani din New York a păcălit sute de persoane pe care le-a făcut să creadă că este o mare vedetă. Toți s-au fotografiat cu el.

Americanul Brett Cohen a reușit să atragă 300 de persoane să se fotografieze cu el, într-un timp relativ scurt. El s-a îmbrăcat precum un star și a ieșit pe străzile din New York, pentru a vedea cât de credulă este lumea.

Însoțit de doi bodyguarzi, trei cameramani și patru fotografi, Brett și-a intrat foarte bine în rolul de vedetă de la Hollywood.

Numeroase persoane, între care foarte mulți tineri, s-au fotografiat cu studentul de 21 de ani, unii dintre ei având reacții stereotipice la vederea unei celebrități.

Brett Cohen

„Celebrul” Brett Cohen

Cred că este o persoană excelentă. Cred că va avea o carieră și un viitor prosper în industria cinematografică„, spune un bărbat despre atenția de care beneficiază Cohen.

Tocmai m-am pozat cu el și mă simt specială. Nu pot să spun decât că este superb„, exclamă o tânără entuziasmată că a putut obține o fotografie cu Brett Cohen.

Deși nu este nici un cântăreț cunoscut, nici o vedetă cinematografică, Cohen a devenit peste noapte destul de cunoscut după această farsă.

A fost un experiment social care mi-a confirmat teoria conform căreia societatea din ziua de astăzi este pur și simplu obsedată de celebrități„, spune tânărul.

Citește mai multe detalii despre experimentul lui Brett Cohen, pe Mediafax.ro