Explozie langa ambasada Marii Britanii din Santiago de Chile

Apropo.ro / 16.07.2007, 08:40
Explozie langa ambasada Marii Britanii din Santiago de Chile
O explozie a carei cauza ramâne deocamdata necunoscuta s-a produs în apropierea cladirii ambasadei Marii Britanii din Santiago de Chile, a confirmat Ministerul de Externe de la Londra, citat de BBC News Online. Postul de televiziune CNN a relatat ca explozia de mica intensitate a

O explozie a carei cauza ramâne deocamdata necunoscuta s-a produs în apropierea cladirii ambasadei Marii Britanii din Santiago de Chile, a confirmat Ministerul de Externe de la Londra, citat de BBC News Online.

Postul de televiziune CNN a relatat ca explozia de mica intensitate a avut loc în apropierea ambasadelor britanica și israeliana, duminica, în jurul orei locale 22.00 (luni, 05.00 ora României), și a produs avarii minore cladirilor.

Un purtator de cuvânt al Ministerului de Externe a declarat ca nu exista, deocamdata, informații despre eventuale victime.

Explozia ar fi fost provocata de un pachet de mici dimensiuni, care conținea praf de pușca, a declarat pentru CNN un purtator de cuvânt al poliției.

Avariile s-au limitat la câteva geamuri sparte și uși zgâriate, a adaugat el.

Circa 50.000 de turiști viziteaza anual statul Chile, și potrivit site-ului Ministerului britanic de Externe, majoritatea calatoriilor acestora sunt „lipsite de probleme”.

Mediafax